Berúgnál már kora reggel? Akkor játssz az Azonnali Orbán-bingójával!

Szerző: Fekő Ádám
2019.07.26. 18:10

Orbán Viktor szombat reggeli tusványosi beszédének alkalmából készítettünk egy nagyon izgalmas ivós játékot annak érdekében, hogy legyen valami igazán érdekes a miniszterelnök beszédében.

Berúgnál már kora reggel? Akkor játssz az Azonnali Orbán-bingójával!

Szombaton helyi idő szerint 10:30-kor (itthon tehát 9:30-kor) tartja meg szokásos beszédét Tusványoson Orbán Viktor. Az erdélyi fesztiválon mondott beszéde kiemelten fontos szokott lenni, hiszen általában ott szokta bedobni azt a 3-4 szót, amin a következő években csámcsoghat a magyar sajtó, és persze ezeken a hívószavakon lovagolhatnak majd az alatta lévő párttagok is, ha véletlenül kérdéseket tesznek fel nekik. 

Ugyanakkor be kell vallani, hogy Orbán Viktor egyre kevesebb igazi újdonságot szokott hozni: az állandó harc valaki ellen már az égvilágon senkit nem lep meg még akkor sem, amikor az ellenfél tulajdonképpen nem is létezik, az egyszerű parasztgyerek szemszögéből mondott világértelmező hasonlatok pedig kicsit mintha önismétlővé kezdenének válni.

Persze nem csoda ez, mégis csak több, mint harminc éve van benne a napi politikában, miközben még a Beatles is kiégett tíz év alatt.

De akkor hogy tehetjük szórakozatóvá a beszédet? Hát persze, hogy egy jó kis ivós játékkal! Ennek érdekében elkészítettük az Azonnali Orbán-bingóját, amit holnap reggelig mindenki kinyomtathat magának!

A szabály annyi, hogy ha elhangzik a szó, akkor örülünk, és ha kijön függőlegesen vagy vízszintesen három is, akkor iszunk egy felest! Azért nem kell négy, mert tényleg szeretnénk, ha jól szórakozna mindenki, viszont ha kijön a negyedik a sorba az első három után, az még egy feles! Egy percig se legyen kétsége senkinek, szakértői stábunk úgy csinálta, hogy garantáltan berúgjon a beszéd végére, úgyhogy

nem is maradt más hátra, mint hogy tartalmas szórakozást kívánjunk szombat reggelre!

Percről percre tudósításunk Orbán beszédéről itt olvasható!

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek