+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. július 25. csütörtök, 07:44
A vásárlók kiakadtak, amiért a Forever 21 még vásárlás után is emlékezteti őket elhízásukra.

Az USA egyik legnépszerűbb fast fashion hálózatánál, a Forever 21-nál nagyon elnézhette a dolgokat egy marketinges, ugyanis valamiért jó ötletnek gondolták, hogy a plus size ruhák mellé alapvetően fogyás miatt fogyasztott kalóriaszeleteket küldött ajándékba az online vásárlóinak. Az akció értelemszerűen kiakasztotta a vásárlókat, egyikük egyszerűen csak megköszönte a cégnek, amiért emlékeztette őt arra, hogy még mindig nem mer felvenni bikinit, mások egyszerűen kövérfóbiásnak titulálták a céget.

 

A Forever 21 azt állítja, az összes vásárlónak küldtek a kalóriaszeletekből, amire elő is került pár ember, akik azt állították, ők a nem plus size rendelésükhöz is kaptak, de a cég így is magyarázkodásra kényszerült:

 

„Most már el is távolítottuk az ajándékot, többet nem fogtok kapni. Ez sajnos figyelmetlenség volt a részünkről, elnézést kérünk minden kedves vásárlónktól, akit bármilyen módon megbántottunk”

 

áll a közleményben.

 

Bár hajlamosak lehetünk röhögni a kövér amerikaiakon és a problémáikon, az a helyzet, hogy a statisztikák alapján nem érdemes:

 

Európában jelenleg Magyarországon a legmagasabb az elhízottak aránya a felnőtt lakosság körében,

 

és világszinten is sikerült befutnunk a negyedik helyre az USA, Mexikó és Új-Zéland után, a túlsúlyos betegeink ellátása pedig több, mint 200 milliárd forintot emészt fel évente, az egészségbiztosítási alapunk 12 százalékát. 

 

FOTÓ: Forever 21

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Szilágyi György Jobbik-alelnököt indítják Jakab Péterék az előválasztáson a Budapest 14. választókerületben, ahol az előző két parlamenti választáson a Fidesz jelöltje nyert.

Az Európai Bizottság német elnöke protokollhibát vétett, amikor a kabinetfőnökével utasíttatta vissza az ukrán elnök meghívását Kijevbe.

Elszabadult a képregényboom Magyarországon, tele vagyunk jobbnál jobb címekkel: ötöt ajánlunk a klasszikusoktól Harari világmegfejtéséig!

Budapest a költségvetéséből egymilliárd forintot különített el arra, hogy a politikusok helyett a városlakók dönthessék el, hogy mit fejlesszenek ebből a pénzből. De mire akarják költeni az adóforintokat a budapestiek?

Az elmúlt egy hónapban adták be az eddigi összes covid elleni oltás 58 százalékát, de ez nem egységesen oszlik el a világon. Mutatjuk, hogyan áll az oltásokkal Közép-Európa!

Sebastian Kurz osztrák kancellár sajtóinformációk szerint az FPÖ elnökével azt tervezte, hogy a szélsőjobboldali pártra cseréli le a Zöldeket a kormányban. Az FPÖ-frakció akadályozta ezt meg.

„Itt valami nagyon rohad”, mondta Voiculescu a román egészségügyről az őt híressé tevő 2019-es Colectiv című dokumentumfilmben.

A hét kérdése

Annyi érv és ellenérv merült fel a nyitás kapcsán, hogy mi nem tudunk dönteni, mondjátok el ti, mit gondoltok helyesnek!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

A popzenészek és sztársportolók legújabb bevételi forrásáról Bornemissza Márkkal, az egyik legsikeresebb cipőbolthálózat, a Footshop magyar brand managerével beszélgettünk.

Az Európai Bizottság nemrég nyilvánosságra hozta az EU-s védettségi igazolásról szóló tervet. Lattmann Tamás nemzetközi jogásszal elemeztük, hogyan válhat valóra. Podcast!

Horváth Máté, a Dürer Kert koncertszervezője az Azonnalinak néhány részletet elárult arról, hogyan fog kinézni a lockdown utáni Dürer. Podcast!

Az 1848-as forradalomra és szabadságharcról szeretünk egy jó adag nemzeti mázzal és pátosszal leöntve gondolkodni. De mi köze a nemzeti ünnep lezüllesztéséhez Torgyán Józsefnek? Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás