Azt ígéri Márki-Zay kihívója, lemond a negatív kampányról

Szerző: Pintér Bence
2019.07.16. 11:25

Grezsa István azt szeretné, ha kihelyezői levennék a Márki-Zayt pocskondiázó plakátokat.

Azt ígéri Márki-Zay kihívója, lemond a negatív kampányról

Ahogy arról az Azonnali is beszámolt, Hódmezővásárhelyen Grezsa István miniszteri biztos lesz Márki-Zay Péter tavaly megválasztott polgármester ellenfele, aki függetlenként jelentette be az indulását. Egy videóban

Grezsa most bejelentette, hogy lemond őszig a negatív kampányról, és arra kéri a Márki-Zay Pétert lejárató plakátok kihelyezőit, hogy vegyék le azokat.

írja a helyi kormánypárti hírportál, a Promenád.hu. A plakátokon egyébként Márki-Zay Péter és Soros György látható, illetve mindkettejüktől egy-egy idézet, azzal a megállapítással, hogy Márki-Zay Soros embere. A miniszteri biztos hangsúlyozta, hogy neki sem a plakátokhoz nincs köze, sem azok levételére nincs konkrét ráhatása.

Az egyelőre a kormánypártok által hivatalosan nem támogatott polgármesterjelölt szerint a megosztottság sehová sem vezet, a lövészárkokat pedig be kell temetni, így ő nem kívánja Márki-Zay személyét támadni a kampány során, csak a politikáját. Erre egyébként maga a polgármester is megkérte hétfői Facebook-bejegyzésében.

Az Azonnali korábban járt Hódmezővásárhelyen, ahol mind a helyi Fidesz egy politikusa, mind Márki-Zay Péter a lejárató kampányokra panaszkodott – a polgármester a plakátokra és a szórólapokra, a fideszes Havasi Katalin pedig a polgármester közösségi médiás posztjaira. A város általunk megkérdezett lakói is kiemelték a folyamatos kommunikációs háborút, mint negatív dolgot.

Grezsa István miniszteri biztosi munkájáról itt beszélt az Azonnalinak,

itt pedig megnézhetitek a hódmezővásárhelyi videónkat:
Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek