Kiszel Tünde: Vigyázok a környezetre, egy híresség mutasson példát!

Szerző: Fekő Ádám
2019.07.12. 07:36

Mára is jutott ám klímaceleb, de ezúttal magunk mögött hagyjuk a zenészvilágot, és jöjjön minden naptárak királynője, a hivatásos közéleti személyiség Kiszel Tünde!

Kiszel Tünde: Vigyázok a környezetre, egy híresség mutasson példát!

Mivel most már TÉNYLEG nagyon beindult a nyár, ezért nekünk is itt az ideje szakítani az uncsi politikusok utáni szaladgálással, és lazítani egy kicsit a szereplőgárdán: a következő időszakra minden napra gyártottunk egy rövid beszélgetést a magyar celebvilág minden szegmenséből érkező híresemberrel. A témát azért komolyra vettük, ugyanis a klímaváltozásról és az ehhez kapcsolódó életmódváltásról lesz szó, emiatt kapta a sorozat cselesen a Klímaceleb nevet. Ha téged is érdekel, mennyire foglalkozik ezzel egy énekes, egy realityhős, egy influenszer vagy egy egykori bankrabló, akkor nézz ide mostanában

Legújabb részünkben Kiszel Tündével, minden évvégi naptár királynőjével és minden titokzatos celeb ősanyjával beszélgettünk a klímaváltozásról, és az ehhez kapcsolódó legfontosabb kérdésekről. Ha a korábbi részek érdekelnek, kattints ide!

+ + +

Mennyit foglalkozol a klímaváltozással?

Érdekel, hiszen a jövőmről és a családom jövőjéről is van szó. Úgy gondolom hogy az emberek is tehetnének ezért, és már korábban is tehettek volna. Sokan rombolják és rongálják a természetet, de

ezt a kérdést én rábízom az okosokra, akiknek ez a szakterülete.

Véleményem persze van, és amit én tudok tenni, azt megteszem.

És személyesen szoktál ez ellen valamit tenni?

Nem szemetelek, és figyelek. Hallok olyanokat, hogy olyan helyen gyújtanak tüzet, ahol nem lehetne, ez is nyilván befolyásolja. Kevés műanyagot veszek, vigyázok arra, hogy ne szennyezzem a környezetet.

Másoknak szoktál szólni, hogy éljenek tudatosabban?

Persze, a családnak, ismerősöknek és barátoknak. De idegeneknek nem mondom. Instagramon volt már, hogy kiírtam, hogy vigyázzunk a környezetre, de egy híresség az mutasson is példát!

Szeretem felhasználni az ismertségemet, támogatom a beteg gyerekeket, ajándékot adok rászorulóknak, és játékot is adok nekik.

Ahhoz mit szólsz, hogy jöttek olyan emerek, akik szerint ez az egész hülyeség, és nem is lesz baj belőle?

Szerintem ezzel igenis kell foglalkozni, hiszen a gyerekeink és unokáink jövőjéről van szó!

Téged mennyire kapott el a klímaszorongás? Félsz tőle, hogy mi lesz 30-40 év múlva?

Sok mindent beszélnek, de én bízom benne, hogy nem minden igaz, amit mondanak. Olyat is hallottam, hogy kiapadnak a tengerek, ez szerintem azért nem fog bekövetkezni. De persze aggódok, hiszen a legjobbat akarom a kislányomnak.

MONTÁZS: Pintér Bence / Azonnali

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek