Ezt a sok szart mind a pártok sózták rám az EFOTT-on

Szerző: Pintér Bence
2019.07.12. 13:54

Itt a műanyagmentes július, de ez egyáltalán nem akadályozta meg a pártok ifjúsági szervezeteit, hogy a velencei EFOTT-on fölösleges és kevésbé fölösleges repiajándékok tucatjait pakolják ki a standjaikra. Melyik szirszar a legfölöslegesebb, és mi olyat nyújtanak az ifjú politikusok, amit tényleg lehet is használni akár a fesztiválon, akár otthon? Rangsorolt listánkról kiderül!

Ezt a sok szart mind a pártok sózták rám az EFOTT-on

Bizbaszokkal, szirszarokkal, csetreszekkel, PC néven repiajándékok tömkelegével készültek a pártok ifjúsági tagozatai, akik idén is kitelepültek a velencei EFOTT-ra. Abban talán előzetesen egyetérhetünk, hogy minden ilyen szar – amit úgy terítettek a pultra, ahogy azt legföljebb a búcsúban szokás –

fölösleges környezetszennyezés, ami leginkább a műanyagmentes július közepén szórakoztató,

amit én viszont nem tartok, így boldogan válogattam a rondábbnál rondább fröccsöntött ökörségek közül. Na de tényleg mindegyik szemét? Vagy van köztük hasznos is?

Galériánkban a legfölöslegesebb hülyeségektől haladunk a leghasznosabb tárgyak felé!

PAPÍRSZEMÉT: AZ TALÁN NEM MEGLEPŐ, HOGY EGY PÁRT FÖLÖSLEGES PAPÍRHULLADÉKKAL ÁRASZTJA EL A VILÁGOT, HISZEN PLAKÁTOK, SZÓRÓLAPOK, INGYEN OSZTOGATOTT NÁCI BULVÁRLAPOK ÉS KORMÁNYPÁRTI NAPILAPOK TONNÁI KERÜLNEK KIHELYEZÉSRE ÉVENTE, MÉGIS, NA. A MOMENTUM ÓRARENDJE LEGALÁBB PRAKTIKUS. A JOBBIK ÚJSÁGJÁBAN MEG ADJA A KERESZTREJTVÉNY. 

ÉS HÁT LEHET VITATKOZNI, HOGY A MI HAZÁNK HOMOSZEXUÁLIS PROPAGANDÁS MATRICÁJA SZÓRAKOZTATÓBB, VAGY EZEK, AMIK A JOBBIK ÚJSÁGJÁBAN VANNAK. 

A PAPÍRSZEMÉT-VONALON A LEGJOBB INDULÓ VALÓSZÍNŰLEG A SOCIETAS (AZ MSZP IFISZERVEZETE) ZSEBREVÁGHATÓ IVÓS TÁRSASJÁTÉKA 

AZ ÉV LEGVONZÓBB NYEREMÉNYE A MI HAZÁNK IFJAINÁL! AHHOZ, HOGY MEGNYERD, PÉLDÁUL ARRA A TESZTKÉRDÉSRE KELL VÁLASZOLNI, HOGY MELYIK FAJ VAN NAGYOBB VESZÉLYBEN: A FEHÉR MEDVE, A FEHÉR CÁPA VAGY A FEHÉR EMBER?

MŰANYAGSZEMÉT! SÖRNYITÓ, TOLL, UJHELYI ISTVÁNOS ÖNGYÚJTÓ. A ZÖLDPOLITIKUS KARÁCSONY GERGELY NEVÉT VISELŐ TOLL MÉG EGY KÜLÖN MŰANYAGTASAKBA VOLT CSOMAGOLVA! <3 SÖRT UGYE BÁRMIVEL LEHET NYITNI, A TOLL AKÁR JÓL IS JÖHET, DE UGYANÚGY LEHET BELŐLE TARTÓSABBAT VENNI, MINT AHOGY ÖNGYÚJTÓBÓL IS. A FESZTIVÁLON PERSZE LEHET, HOGY ÉPPEN JÓL JÖN VALAKINEK. 

KERESZTÉNYDEMOKRATA ZSEBTÜKÖR: AZT MÁR NEM MONDHATJÁK, HOGY NEM VOLT MIVEL A TÜKÖRBE NÉZNI! 

A NAPSZEMCSI ÉS SAPKA EGÉSZ HASZNOSNAK TŰNIK, PERSZE CSAK HA TÉNYLEG FEL MERED VAGY FEL AKAROD VÁLLALNI NYILVÁNOSAN BÁRMELYIK SZERVEZETET. A FIDELITASOS ÉS IKSZES NAPGÉP IDÉN A BALATON KÖRÜL EGÉSZ JÓ AJÁNLÓLEVÉL LEHET BÁRHOVA! 

KÁNIKULÁBAN, HŰSÖLÉSRE, ALACSONYABB PRIORITÁSÚ MAFFIA- ÉS POLITIKAI LESZÁMOLÁSOK ELINTÉZÉSÉRE KIFEJEZETTEN JÓ LEHET EZ A FIDELITASOS VÍZIPISZTOLY. 

KERESZTÉNYDEMOKRATA STRANDLABDA, KELL MÉG VALAMIT MONDANOM? 

A MOMENTUMOS KOTON MAJDNEM AZ EGYETLEN OLYAN TÁRGY LETT, AMIT HASZNOSNAK ÍTÉLTEM, HISZEN EGY FESZTIVÁLON BÁRMI MEGTÖRTÉNHET, NEM BAJ, HA VAN KÉZNÉL ILYESMI. MÁS SZEMSZÖGBŐL NÉZVE VISZONT FOGY A MAGYAR, A MOMENTUM MEG EZEK SZERINT ÚJABB ÁLOMGYILKOSSÁGRA KÉSZÜL!

KI GONDOLTA VOLNA, HOGY A SZOCIK HOZZÁK AZ EGYIK LEGKEVÉSBÉ FÖLÖSLEGES BIZBASZT AZ EFOTT-RA? HA NEM TUDNÁD MI EZ, AKKOR ELÁRULOM, HOGY EZ A BEVÁSÁRLÓKOCSIBA DOBANDÓ SZÁZFORINTOST KIVÁLTÓ KIS IZÉ, AMIBŐL NEM RENDELKEZHET ELÉGGEL AZ EMBER. A FESZTIVÁLON MONDJUK NEM KIFEJEZETTEN HASZNOS, DE UTÁNA!

A LEGHASZNOSABB DOLOGNAK PEDIG VÉGÜL EZ A JOBBIKOS TÁSKA BIZONYULT, AMIBEN A NAP VÉGÉN ÖSSZEGYŰJTÖTTEM EZT A SOK SZEMETET, ÉS AZ EGÉSZET ELKÜLDTEM BUDAPESTRE A SZERKESZTŐSÉGBE! TÁSKÁT EGYÉBKÉNT AZ IKSZESEK IS TARTOTTAK.
Íme, egyben az egész zsákmány:

Te melyik csetreszt húznád be szívesen magadnak? Szavazz!
Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek