Máris rekordot döntött a Stranger Things új évada

Szerző: Hutter Marianna
2019.07.09. 09:33

Mindössze négy nap kellett ahhoz, hogy a Netflix legnézettebb sorozata legyen a Stranger Things.

Máris rekordot döntött a Stranger Things új évada

Négy nap alatt megdöntötte a Netflix nézettségi rekordját a Stranger things harmadik évada – írja a CBS News. Ezt maga a Netflix közölte hétfőn a Twitter-oldalán. A sorozat új évada még csak július 4-én lett elérhető,

de máris 40,7 millió háztartásban nézték, ami jobb eredménynek számít, mint amit a Netflixen elérhető bármelyik másik sorozat vagy film produkált ilyen rövid idő alatt.

A nézők közül ráadásul már 18,2 millióan végig is nézték a teljes évadot. Az Emmy-díjas sorozat egyébként egy csapat gyerek kalandjait követi nyomon a ’80-as években, akik természetfeletti kalandokba keverednek.

Mint az Azonnali korábban értekezett róla, 2019 egyik izgalmas popkult kérdése az lesz, sikerül-e az online streamingpiacot az elmúlt években letaroló Netflixet legyőznie-e a többi streaming szolgáltatásnak. Ugyanis idén saját csatornát indít az Apple, a Disney és a WarnerMedia is.

FOTÓ: Netflix / Youtube

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek