Itt az azonnali Azonnali!

2019.06.15. 07:25

Nehogy lemaradj bármiről is! Olvasd cikkeinket jóval előbb, mint mások!

Itt az azonnali Azonnali!

Kedvenc internetes webkikötőtök innovatív újdonsággal bővíti szolgáltatási portfólióját: mostantól kérhetsz tőlünk értesítéseket is a böngésződben, hogy lásd, ha megjelent nálunk egy cikk. Méghozzá azonnal. Ez a szolgáltatás természetesen éppen úgy ingyenes, mint a heti háromszori hírlevelünk, a Reggeli fekete.

És ez hogyan működik?

Úgy, hogy mostantól nemes egyszerűséggel megkérdezzük tőled, kérsz-e értesítéseket tőlünk. (De csak egyszer, éspedig akkor, amikor a szolgáltatás élesítése után először megnyitottad az Azonnalit.) Ha kérsz, akkor értelemszerűen kérsz, ha nem, akkor nem.

NE LEPŐDJ MEG, HA EZ FOGAD

És utána?

Utána a biztonság kedvéért a böngésződ is megkérdezi tőled ugyanezt. Ez kicsit olyan, mint az egyházi esküvő a polgári után, érdemes ugyanazt válaszolni a kérdésre.

HA KELL ÉRTESÍTÉS, ENGEDÉLYEZD ŐKET

Hogyan tudom meg, hogy sikerült feliratkoznom?

Úgy, hogy megjelenik majd egy értesítés róla a jobb alsó sarokban.

NEKÜNK SIKERES OLVASÓINK VANNAK

Mi van, ha mégis/mégse kérek?

Lett egy rózsaszínű gomb a fejléc jobb felső sarkában, ahol tetszőlegesen ki- és bekapcsolhatod, hogy kérsz-e értesítéseket. Ha kapod már őket, és rákattintasz, akkor leiratkozol róluk, ha viszont még nem próbáltad ki, és rákattintasz, majd jönnek szépen sorban!

HOSSZAS WORKSHOPMUNKA ELŐZTE MEG A SZÍNVÁLASZTÁST

Működik? Nem működik?

Tetszik? Nem tetszik? Baj van vele? Csúnya lett az oldal? Kéred vissza a régi Azonnalit? Írj a hello kukac azonnali pont hu-ra!

További jó Azonnali-olvasást mindenkinek!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek