Hét dolog, ami befolyásolhatta az EP-választást Orbán liberális maffiáján kívül

Szerző: Fekő Ádám
2019.06.01. 17:12

A magyar miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában mondta el, hogy pontosan mi is az oka annak, hogy nem az ő igazságát hangoztató szélsőjobbos barátai taroltak igazán az EP-választáson. Mi találtunk még pár okot!

Hét dolog, ami befolyásolhatta az EP-választást Orbán liberális maffiáján kívül

Orbán Viktor talán legszórakoztatóbb tulajdonsága az egyes választási eredmények értékelése: a demokráciában saját bevallása szerint végletekig hivő miniszterelnök először 2006 környékén kezdett el megkérdőjelezni minden szavazást, ami valamiért nem az ő szája íze szerint alakul, de persze az azóta eltelt 13 évben kristályosodott ki ez a nem túl bonyolult rendszer. A lényeg az, hogy ha valahol egy Orbánnak szimpatikus párt vagy jelölt nyer, akkor Európa jövője végre kezdi átvenni az irányítást, ha viszont nem, akkor az csak valami ordenáré csalás és egyenlőtlen küzdelem miatt történhetett. 

Az EP-választások előtti helyezkedése alapján a magyar szakértőket megszégyenítő jóstehetséggel megáldott politikus a Kossuth Rádióban adott szokásos kamuinterjújában is megmagyarázta, hogy nem ő volt hülye, csak nem számolt a még mindig mindent irányító Soros-hálózatok erejével.

Orbánnal szemben nekünk azért eszünkbe jutott, hogy akár az is lehet az is állhat az európai eredmények között, hogy a jól szerepelt pártok szimpatikusabb jövőképet vázoltak fel annál, mint amit Magyarország tud, de van még hét nagyon fontos tippünk!

1.

 

A liberális maffia uralta Németországban például sokkal nehezebb elhitetni, hogy Németországban migránsok tartják terrorban a lakosságot.

 

2.

 

A liberális maffia által támogatott pártok közül eddig semelyikről nem derült ki, hogy némi orosz pénzért az anyját is eladná.

 

3.

 

A liberális maffia által behálózott szavazók komoly része tartja a legénybúcsúját Magyarországon, és valamiért annyira nem irigylik a közép-európai gazdasági csodát.

 

4.

 

A liberális maffia tagjai nem építenek stadiont a saját kertjükbe.

 

5.

 

A liberális maffia szerint a menekültkérdés csak egy kérdés a további 4-5 különösen fontos kérdés közül.

 

6.

 

A liberális maffia országaiban nem azt jelenti a nemzeti büszkeség, hogy fel tudod sorolni, melyik országot miért gyűlölöd.

 

7.

 

Nincs is liberális maffia. :( 

 

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek