Elütött egy gyereket Kovács Zoltán államtitkár

Szerző: Fekő Ádám
2019.05.30. 18:20

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár autója elé a II. kerületben szaladt ki egy 14 éves gyerek, akit mentő vitt kórházba.

Elütött egy gyereket Kovács Zoltán államtitkár

A rendőrség hivatalos oldalára kitett közlemény szerint „Budapest II., Hűvösvölgyi út egyik gyalogos átkelőhelyétől mintegy 30 méterre egy 14 éves gyermek szaladt át az úttesten 2019. május 30-án 17 órakor az ott egy szolgálati személygépjárművel haladó Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár elé”.

A rendőrség kiemelte, hogy az államtitkár nem tudta elkerülni az ütközést, így elütötte a gyereket, akit fejsérüléssel szállítottak kórházba a kiérkező mentők.

A rendőrség megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát. 

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek