Migráció, Európa? Semmi értelme? Az utca emberét kérdeztük az EP-választásról

2019.05.25. 09:24

Elmennek az emberek szavazni vasárnap? És ha igen, mi alapján döntik el, melyik listára húzzák be az ikszet, és mi szerintük ennek az egésznek a tétje? Ki az, aki Orsós Viktorra szavaz, és miért? Budapest utcáin foglalkoztunk a kérdéssel.

Budapest utcáin sétálgatva kérdeztük meg a lakókat, mennyire hozza őket lázba a május 26-i EP-választás, és egyáltalán tulajdonítanak-e neki bármilyen jelentőséget. Az emberek nagyrésze meglepően öntudatos állampolgár, és él a szavazati jogával, de

olyanokkal is beszéltünk, akik nem szánnak erre időt vasárnap, viszont azt tudják, hogy minden a migrációról fog szólni.

Sőt, mivel Budapesten forgattunk ugyebár, találtunk egyértelmű ellenzéki szavazókat, például a Momentumnak is van minimum egy olyan lelkes támogatója, aki a pasijának köszönhetően szavaz a pártra. De ki szavaz Orsós Viktorra azért, mert olyan tudálékos? Ez is kiderül a videóból!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek