Már SMS-ben is mozgósít az EP-választásra a Fidesz kampánygépezete

Szerző: Bukovics Martin
2019.05.24. 12:57

Telefonon és SMS-ben is mozgósít a Fidesz két nappal a május 26-i EP-választás előtt.

Már SMS-ben is mozgósít az EP-választásra a Fidesz kampánygépezete

Nagyjából minden bevethető fideszes aktivista azon dolgozik most, hogy minél több kormánypárti szimpatizáns elmenjen vasárnap szavazni az európai parlamenti választásra. De nem csak aktivisták, hanem országgyűlési képviselők is aktívan telefont ragadnak azért, hogy meggyőzzék az embereket: a Fideszre szavazás van olyan jó program most vasárnap, mint a mise, a kertészkedés, a kirándulás vagy az alvás.

Akadt persze olyan fideszes politikus is, aki annyira ügyetlen volt, hogy az ún. Kubatov-listát is jól láthatóan maga elé rakta, mikor lefotóztatta magát a mozgósításról szóló Facebook-posztjához.

Az Azonnali egyik olvasója jelezte nekünk, és le is fotózta (fotó a cím fölött), hogy a kormánypártok már SMS-ben is mozgósítják szavazóikat egy az interneten már jól ismert telefonszámról.

Apró szépséghiba, hogy a Fidesz SMS-beli ékezetei nem találhatóak meg az írott magyar nyelvben, annál inkább a franciában, az olaszban, a portugálban, a katalánban és a hollandban.

A TELEFONSZÁMOT MÁR A PARLAMENTI VÁLASZTÁS ALATT IS HASZNÁLTÁK

Ha a Fidesz kampánypraktikáin túl is érdekel, hogy miről szól az EP-választás, ezt a cikkünket olvasd el, ha pedig az érdekel, melyik párt milyen véleményt képvisel fontos uniós ügyekben, ez a cikk szól neked.

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek