+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. május 18. szombat, 08:26
Kurjongatást, hátrafele nyilazást és senkivel nem összefogást ígér az általában bugyis képeivel hódító celebritás.

A néha playmate-ként, néha pornósként, néha pedig prostituáltként feltűnő Kelemen Anna általában kevés ruhában szokott pózolni saját Facebookján, de néha csak úgy a semmiből ír valamit a közéletről is. Már tavaly is trollkodott egyet azzal, hogy indulna a miniszterelnöki pozícióért, most pedig az EP- és önkormányzati választások kedvéért írta le, miért is lenne ő a legerősebb versenyző mindkettőn. 

 

„Ha az EP választást nézem, csodálatosan megfelelek annak a kritériumnak, hogy én sem fogok össze senkivel, de jól tudom használni, hogy szavazzatok rám!

 

És mögöttem sem áll senki, nem kuncsorgok támogatásért, de kb. 10 mondattal, amit folyamatosan használok és sulykolok, lehet, hogy végül is eljutna a választók füléhez, hogy nicsak, itt egy lány, aki nem takargat semmit sem, a kritikát jól viseli és van némi gyakorlata a médiavilágban” – szól a poszt eleje, hogy aztán Kelemen rátérjen a főpolgármesteri lehetőségekre is:

 

„Ha esetleg mégis úgy gondolnám, hogy főpolgármester leszek, akkor kiválóan tudok lovagolni,

 

esetleg a húst is meg tudom puhítani a nyereg alatt, hogy irányban megfeleljek annak, hogy az idő visszafelé peregjen és nehogy a XXI. századot képviseljem.

 

Ha nagyon kell, kurjongatok és ostort is tudok csattogtatni, ez bizonyára nézettséget hozna és híven tükrözné a mai magyar valóságot.”

 

Főleg ez utóbbival lehet simá egyetérteni, ugyanis a lovas-ostoros produkció vitán felül jobb lenne, mint bármi Budapest történetében. Sajnos Kelemen Anna már lecsúszott az EP-választásról, de a főpolgármesteri programja úgyis erősebbnek tűnik.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Megcsináljuk, drágám? Vágatlan, kordokumentum-értékű felvétel a Móricz Zsigmond körtérről!

A német óriáscég cseh érdekeltségeitől is megszabadulna az Európai Bizottság kedvéért.

Tényleg léteznek emberek, akiket az kapcsol ki, ha mindenféle gyilkosságról, halálról és egyéb istentelen dolgokról kárognak nekik.

Az eddigi adatok alapján úgy tűnik, simán meglesz a célként kitűzött ötvenezer szavazat. Kattints, és elmondjuk, hogy áll most az előválasztás!

A kínai külügy szerint az, ahogy Hongkongban bánnak a tüntetőkkel az ország belügye, nem a G20-ra való.

A hét kérdése

Kálmán Olga? Karácsony Gergely? Kerpel-Fronius Gábor? Ez a hét kérdése, szavazz!

Azért ide elnéznénk

Etűdök rókafűrészre és fröccsöntött szarkára címen fut a projekt a PIM-ben. Június 25.

Filmvetítés, majd beszélgetés a román rendszerváltás kérdéseiről június 26-án.

Pécsen amúgy is van pár elég menő épület, most pedig még fényfestéssel is felturbózzák őket. Június 27-30.

JazzTM, július 5-7. között Európa 2021-es kulturális fővárosában. Elég erős lineuppal, a közelben!

Tanúság? Cinkosság? Kortárs művészek fejtik meg a pannonhalmi főapátság galériájában. Egész nyáron!

Ezt is szerettétek

A Fidesz-árvák után az EP-választások eredményeit elnézve létrejött a baloldal árváinak tömege is. Ez ma az egyetlen politikai tér, ahol vákuum lett.

Jó-e, ha politizálnak a zenészek akár a számaikban, akár azokon kívül, vagy inkább idegesíti ez a hallgatóságot? Orfűi videó!

Ahogy bajor politikusból német kancellár se tudott még soha lenni, európai bizottsági elnök se lesz talán. De ez nem is lenne baj. Techet Péter véleménye!

Talán rájöttél, hogy csak akkor leszel valaha államtitkár, ha belépsz a Fideszbe vagy a KDNP-be? Az Azonnali kisokosa sokat segít, hogyan csináld!

Twitter megosztás Google+ megosztás