+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. május 18. szombat, 08:26
Kurjongatást, hátrafele nyilazást és senkivel nem összefogást ígér az általában bugyis képeivel hódító celebritás.

A néha playmate-ként, néha pornósként, néha pedig prostituáltként feltűnő Kelemen Anna általában kevés ruhában szokott pózolni saját Facebookján, de néha csak úgy a semmiből ír valamit a közéletről is. Már tavaly is trollkodott egyet azzal, hogy indulna a miniszterelnöki pozícióért, most pedig az EP- és önkormányzati választások kedvéért írta le, miért is lenne ő a legerősebb versenyző mindkettőn. 

 

„Ha az EP választást nézem, csodálatosan megfelelek annak a kritériumnak, hogy én sem fogok össze senkivel, de jól tudom használni, hogy szavazzatok rám!

 

És mögöttem sem áll senki, nem kuncsorgok támogatásért, de kb. 10 mondattal, amit folyamatosan használok és sulykolok, lehet, hogy végül is eljutna a választók füléhez, hogy nicsak, itt egy lány, aki nem takargat semmit sem, a kritikát jól viseli és van némi gyakorlata a médiavilágban” – szól a poszt eleje, hogy aztán Kelemen rátérjen a főpolgármesteri lehetőségekre is:

 

„Ha esetleg mégis úgy gondolnám, hogy főpolgármester leszek, akkor kiválóan tudok lovagolni,

 

esetleg a húst is meg tudom puhítani a nyereg alatt, hogy irányban megfeleljek annak, hogy az idő visszafelé peregjen és nehogy a XXI. századot képviseljem.

 

Ha nagyon kell, kurjongatok és ostort is tudok csattogtatni, ez bizonyára nézettséget hozna és híven tükrözné a mai magyar valóságot.”

 

Főleg ez utóbbival lehet simá egyetérteni, ugyanis a lovas-ostoros produkció vitán felül jobb lenne, mint bármi Budapest történetében. Sajnos Kelemen Anna már lecsúszott az EP-választásról, de a főpolgármesteri programja úgyis erősebbnek tűnik.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Már a képmegosztónál is belátták, rettentő káros a fiatalok testképére, ha az arcukba nyomják a pénzért megvásárolható szépülést.

Az Ireland Simpsons Fans csoport saját pártjának tényleg egy fánk lesz a logója, de amúgy nagyon úgy tűnik, nem egy új viccpárt lesz az ISF Party.

Százezer ember vonult végig New York pénzügyi negyedén, hogy aztán meghallgassa a svéd klímaaktivistát. Az Azonnali ott volt, és hoztunk nektek képeket!

Németország eddigi legnagyobb klímatüntetéseit rendezték ma meg. Az Azonnali ott volt, és megmutatja nektek a legjobb transzparenseket!

A Szabadságpárt gyorsan szeretne szalonképesebbé válni, hogy újra elfogadható koalíciós partner lehessen a Kurz-féle Néppárt számára.

A hét kérdése

A szélsőjobb által is oly sokat emlegetett európai életmód védelme névvel ellátott biztosi portfóliót sokan betámadták. Ha rajtad múlik, mire neveznéd át?

Azért ide elnéznénk

Ezen három dolog kombinációja lesz szeptember 27-29 között, naná, hogy Szentendrén.

Milyen volt az erdélyi Magyar Autonóm Tartomány? Szeptember 27-én a Kutatók éjszakáján szó lesz róla.

Neoliberálisok, posztmarxisták, populisták vagy konzervatívok legyenek? Schiffer és Lányi megmondja. Szeptember 27.

Szeptember 28-án végig lehet kóstolni egy csomó gőzgombócot. Mellé koncertek.

Újra az irodalom és könyvkultúra központja lesz négy napra a Várkert Bazár október 10-től.

Ezt is szerettétek

Mennyire kapják meg a mindennapi szexizmust azok a lányok, akik bevallottan azzal akarnak érvényesülni, hogy jól néznek ki?

Kik azok, akikről első ránézésre nem mondaná meg az ember, hogy hosszú évek óta fideszesek? Összeszedtük!

Kárpátaljáról viszont mentőt fizetnek a magyarok a határig, hogy eljussanak a rossznak tartott magyar egészségügybe. Mutatjuk, miért.

Mutatunk pár jó társasjátékot, amiben tényleg kell gondolkodni, és nem is feltétlenül a többiek kisemmizése vagy kiiktatása a cél. Azonnali-lista!

Twitter megosztás Google+ megosztás