Meghalt az internet egyik kedvenc mémje

Szerző: Fekő Ádám
2019.05.17. 12:10

Grumpy évek óta gyűjtötte a rajongókat azzal az egyszerű skillel, hogy mogorva tekintete van, ezért automatikusan vicces, ha ránéz valamire.

Meghalt az internet egyik kedvenc mémje

Május 14-én elhunyt az internet egyik kedvenc mémje, Grumpy Cat. A macska halálát családja jelentette be Grumpy hivatalos Twitterén, aminek amúgy 1,5 millió követője van. A közlemény szerint Grumpy a gazdája karjaiban távozott az élők sorából, egy fertőzés okozta vesztét.

A gazdák azt ígérik, Grumpy szelleme tovább él, és továbbra is szórakoztatja a rajongókat.

A macska egészen egyszerű okokból lett a nemzetközi internet egyik kedvenc figurája: rettentő mogorva tekintete van, ennyi pedig épp elég volt ahhoz, hogy megszámlálhatatlan mennyiségű vicces kép készüljön róla. Például olyanok, mint amiket fent is láthatsz, vagy alább!

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek