Miről beszélgetett valójában Orbán és Trump?

2019.05.13. 19:37

Senki nem gondolhatja komolyan, hogy nem valami igazán szórakoztató dolog került elő témaként a két illiberális zseni találkozóján. Most megszavazhatod, mi a legvalószínűbb!

Miről beszélgetett valójában Orbán és Trump?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Ma először találkozott Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor, és az USA elnöke, Donald Trump. Amerika egységesen nem örül különösebben annak, hogy Orbán találkozik Trumppal, a magyar közpénzmédia szerint viszont ez a találkozó a legnagyobb dolog nagyjából Mészáros Lőrinc születése óta. 

Bár a közös sajtótájékoztatók mindig mást állítanak, valójában képtelenség elképzelni, hogy annyira unalmas témákról van szó egy 45 perces beszélgetés alatt, mint mindenféle együttműködések, vagy egymás eredményeinek elismerése. Hát miért beszélne bárki erről, amikor lehet szó érdekes dolgokról is? 

De te mire tippelsz, mi volt a téma? Szavazz, jó lesz!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek