Kárpátia vagy Retro Rádió? Így néz ki egy jobbikos kampánykörút

2019.05.07. 16:46

A Jobbik EP-listavezetőjével, Gyöngyösi Mártonnal töltöttünk el egy napot, hogy megnézzük, mennyire pörög a kampány Szombathelyen és Körmenden. Milyen érzés jobbikosként szeretni az Uniót? Milyen rádió megy a kocsiban? És hogy jön ide Rogán Cecília? Ez, és még sok minden kiderül a videónkból.

Az LMP-s Vágó Gábor után a Jobbik EP-listavezetője, Gyöngyösi Márton is lehetőséget adott rá, hogy vele tölthessünk egy hajnalban induló munkanapot, és miközben ő kampányol kicsit Szombathelyen és Körmenden, és megkérdezhessünk tőle bármit. Egy ilyen lehetőség a Jobbik esetében különösen pikáns, hiszen a párt úgy harcol épp az európai értékekért, hogy nem is olyan régen még az EU-s zászló felgyújtásával kampányoltak. 

Utunk során lehetőségünk volt kielemezni Rogán Cecília már most legendássá vált plakátjától kezdve Gyöngyösi Kárpátia felé érzett ellenszenvén át egészen addig a kérdésig, hogy

örül-e a politikus annak, hogy a kormánymédia most nem egy jobbikos zsidózással van elfoglalva, hanem az MSZP-s Bangóné patkányozásával.

Tudják-e a szombathelyiek és a körmendiek, hogy kicsoda Gyöngyösi Márton, és egyáltalán, a Fideszt vagy a Jobbikot tartják-e jobbnak? És tudja-e Gyöngyösi Márton, hogy mire gyűjtik épp az aláírásokat? Ez is kiderül!

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója
Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek