+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. április 19. péntek, 17:57
Meglepő helyen tűnt fel a 108-szoros válogatott kapus: egy teleshopban használ mindenféle jót ígérő gépeket. Még a vezetéknevéből is sikerült szlogent csinálni!

Ha röviden össze kéne foglalni, milyen lehetőségei vannak egy magyar focilegendának egy szerencsésebb helyen születetthez képest, akkor valószínűleg Király Gábor focista és üzletember kalandozásait mutatnám be. A focista, akinek mackónadrágjáról és imádnivaló produkcióiról nemrég egykori csapata, a Crystal Palace is megemlékezett egy rövid videóban, a 2016-os Európa-bajnokságon pedig egy kontinens szeretett bele abba, ahogy Szombathelyről indulva szívatta kicsit Cristiano Ronaldót,

 

nem várt idősávban tűnt fel a tévében: a Mediashop nevű, túlnyomó részt mozgás nélkül izmokat ígérő termékeket forgalmazó teleshopban a HírTV ünnepi műsorrendjében Bayer Zsolt előtt!

 

Király Gábor „ez Király!” szlogennel reklámozott testépítő fitneszgépe napi 10 perc edzéssel ajánlja, hogy kiváltja a futást meg úgy általában mindent az életben. A Vibro Shaper másodpercenként ötven izom-összehúzódást ígér, 99 különböző sebességfokozattal, és a képek és videók alapján tényleg csak állni vagy feküdni kell rajta. 

 

A reklámot tovább bolondítja, hogy a szombathelyi Haladás több országot is megjárt 43 éves kapusa mutatja be a bonyolult gyakorlatokat, úgyhogy tényleg minden adott a felhőtlen szórakozáshoz.

 

 

Királynak valószínűleg ez az utolsó szezonja aktív focistaként, mivel egy ideje az NB I-ből kiesésre álló szombathelyi Haladás kezdőkeretébe sem fér be annyira magabiztosan.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Párbeszéd-szimpatizánsoknak küldték ki az IDEA Intézet online felmérését, mert szerintük az nem közvélemény-kutatás. Az IDEA szerint viszont igen.

Ugyanott tartunk, mint tíz éve: a politikát Gyurcsány és Orbán harca uralja. Az LMP kudarca, hogy ezt nem sikerült meghaladni, indokolta a döntést.

Végre értelmet kap az ország első olyan stadionja, amit eleve a másodosztályra építettek.

Hatalmon marad Viorica Dăncilă. És azt mondja, tiszteli a magyarokat attól még, hogy az RMDSZ ellene szavazott.

A volt osztrák kancellár és stábja azóta is emiatt kénytelen magyarázkodni. Videó!

A hét kérdése

Itt a nyár, itt a strandszezon, itt az idő elámulni azon, hogy hol tart még mindig a magyar gasztronómia. Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Buda mellett, és még mindig van rá jegy! Június 19-22.

A borzalmas név ellenére is érdemes újragondolni mindazt, amit erről az unalmasnak tűnő fajtáról tudni vélünk. Június 22.

A Piacok Napján az Erzsébet tér egy hatalmas közösségi piaccá változik, idén már 6. alkalommal, június 23-án.

JazzTM, július 5-7. között Európa 2021-es kulturális fővárosában. Elég erős lineuppal, a közelben!

Tanúság? Cinkosság? Kortárs művészek fejtik meg a pannonhalmi főapátság galériájában. Egész nyáron!

Ezt is szerettétek

Hogy történt a rendszerváltás? Mit kell tudni a prágai gólemről? Milyen bosszúra készül az Álmok Fejedelme? Könyves Kálmán!

Valerij Pekar szerint az egész nyelvtörvényügy csak egy háborús ország átmeneti problémája. Interjú.

Amikor mi olyan speciálisnak érezzük magunkat, nem árt elmenni egy magát ugyanúgy meg- és feltalálni igyekvő másik volt szocialista fővárosba.

Ellenőriztük, mennyire vannak képben az emberek azzal, hogy kikre is lehet szavazni. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás