+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. április 19. péntek, 17:57
Meglepő helyen tűnt fel a 108-szoros válogatott kapus: egy teleshopban használ mindenféle jót ígérő gépeket. Még a vezetéknevéből is sikerült szlogent csinálni!

Ha röviden össze kéne foglalni, milyen lehetőségei vannak egy magyar focilegendának egy szerencsésebb helyen születetthez képest, akkor valószínűleg Király Gábor focista és üzletember kalandozásait mutatnám be. A focista, akinek mackónadrágjáról és imádnivaló produkcióiról nemrég egykori csapata, a Crystal Palace is megemlékezett egy rövid videóban, a 2016-os Európa-bajnokságon pedig egy kontinens szeretett bele abba, ahogy Szombathelyről indulva szívatta kicsit Cristiano Ronaldót,

 

nem várt idősávban tűnt fel a tévében: a Mediashop nevű, túlnyomó részt mozgás nélkül izmokat ígérő termékeket forgalmazó teleshopban a HírTV ünnepi műsorrendjében Bayer Zsolt előtt!

 

Király Gábor „ez Király!” szlogennel reklámozott testépítő fitneszgépe napi 10 perc edzéssel ajánlja, hogy kiváltja a futást meg úgy általában mindent az életben. A Vibro Shaper másodpercenként ötven izom-összehúzódást ígér, 99 különböző sebességfokozattal, és a képek és videók alapján tényleg csak állni vagy feküdni kell rajta. 

 

A reklámot tovább bolondítja, hogy a szombathelyi Haladás több országot is megjárt 43 éves kapusa mutatja be a bonyolult gyakorlatokat, úgyhogy tényleg minden adott a felhőtlen szórakozáshoz.

 

 

Királynak valószínűleg ez az utolsó szezonja aktív focistaként, mivel egy ideje az NB I-ből kiesésre álló szombathelyi Haladás kezdőkeretébe sem fér be annyira magabiztosan.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Lejárt az MSZP ultimátumának határideje, Tóbiás József vissza fogja adni a mandátumát.

Ilyen sem volt még: írek akarnak lenni a britek. A belfasti posták már kifogytak a formanyomtatványokból.

Élesedett a centristák és a baloldaliak vitája: Elizabeth Warrent támadták a centrista jelöltek az egészségügyi tervei miatt. Ez főleg Joe Bidennek használ. De mit remél ettől?

Amikor már úgy tűnt, hogy a kommunisták akarata érvényesül, közbelépett az alkotmánybíróság.

Ez úgy sikerült Csorbai Ferencnek, hogy ellenfele, a fideszes Szekó József a kampány közben meghalt. Csorbai pártja, az MSZP egyhetes nyilatkozattal válaszolt a morális kérdésre.

A Boszniában született német író, Saša Stanišić frankfurti beszédében bírálta Handkét.

Borkai Zsolt a szexbotránya óta másodszor szólalt meg. Kérdésekre nem válaszolt.

A hét kérdése

Egy kormányközeli lap népszavazást akar arról, hogy a konzervatív Debrecen legyen Magyarország új fővárosa a liberális Budapest helyett. Mit szólsz hozzá? Ez a kérdés!

Azért ide elnéznénk

A számok és olvasatok dzsungelében az Ellensúly folyóirat szerzői vágnak majd szépen rendet október 16-án.

Kömlődi Ferenc kiállításmegnyitója Barcs Miklóssal, október 18-án a Jurányi Suterene-ben!

Piactúra, szitabuli, térbeéneklés, séta és számháború a 8-ban. Október 18-19-én!

Pest felől csúnyán néz ki a Vác fölötti, leharapott hegy, de most egy túrán megmutatják a másik, szebbik oldalát. Október 20.

Bécsben, október 28-án!

Ezt is szerettétek

Minek folyton inspirálódni? – kérdez vissza Tarlós István, mikor arról kérdezzük, melyik kelet-európai város példájából inspirálódhatna Budapest. Nagyinterjű a főpolgival!

Elfogadna-e Tarlóstól tanácsot, és lesz-e Kálmán Olga az alpolgármestere? Azonnali-nagyinterjú Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével!

A főpolgármester-jelölt elmondja, miért foglalkozik ennyit Berki Krisztiánnal, és mit szól a Fidelitas cirkuszos plakátjaihoz, vagy Tarlós megafonozásához. Nagyinterjú!

Bécsben a lakások csaknem egyharmada önkormányzati tulajdonban van, és a város a magáncégek bérházépítési programjait is támogatja, hogy kordában tartsa az albérletárakat. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás