+++ MIBEN FEJLŐDJÜNK, MIRŐL ÍRJUNK? MONDD EL A VÉLEMÉNYEDET AZ AZONNALIRÓL! +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. április 19. péntek, 17:57
Meglepő helyen tűnt fel a 108-szoros válogatott kapus: egy teleshopban használ mindenféle jót ígérő gépeket. Még a vezetéknevéből is sikerült szlogent csinálni!

Ha röviden össze kéne foglalni, milyen lehetőségei vannak egy magyar focilegendának egy szerencsésebb helyen születetthez képest, akkor valószínűleg Király Gábor focista és üzletember kalandozásait mutatnám be. A focista, akinek mackónadrágjáról és imádnivaló produkcióiról nemrég egykori csapata, a Crystal Palace is megemlékezett egy rövid videóban, a 2016-os Európa-bajnokságon pedig egy kontinens szeretett bele abba, ahogy Szombathelyről indulva szívatta kicsit Cristiano Ronaldót,

 

nem várt idősávban tűnt fel a tévében: a Mediashop nevű, túlnyomó részt mozgás nélkül izmokat ígérő termékeket forgalmazó teleshopban a HírTV ünnepi műsorrendjében Bayer Zsolt előtt!

 

Király Gábor „ez Király!” szlogennel reklámozott testépítő fitneszgépe napi 10 perc edzéssel ajánlja, hogy kiváltja a futást meg úgy általában mindent az életben. A Vibro Shaper másodpercenként ötven izom-összehúzódást ígér, 99 különböző sebességfokozattal, és a képek és videók alapján tényleg csak állni vagy feküdni kell rajta. 

 

A reklámot tovább bolondítja, hogy a szombathelyi Haladás több országot is megjárt 43 éves kapusa mutatja be a bonyolult gyakorlatokat, úgyhogy tényleg minden adott a felhőtlen szórakozáshoz.

 

 

Királynak valószínűleg ez az utolsó szezonja aktív focistaként, mivel egy ideje az NB I-ből kiesésre álló szombathelyi Haladás kezdőkeretébe sem fér be annyira magabiztosan.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Ez pedig nem jó jel a német ipari teljesítményre nagyban alapozó magyar gazdaságnak sem.

Az '56-os magyar szabadságharc leveréséről is ismert Ivan Konyev szobrát vörös festékkel öntötték le, a polgármester szerint maradhat úgy, ahogy van.

Mekkora területen ég az erdő? Miért rossz, hogy lángol az Amazonas? Volt-e már durvább erdőtűz korábban? Ki a felelős? Lesz-e ennek következménye?

Ez a fotó önmagában érdekes képet fest a kapitalizmusról.

Meg sem jelentek annak a szerzőnek a könyvei, aki a KSH közben eltűnt adatai szerint a legnagyobb példányszámban jelent meg Magyarországon.

A hét kérdése

Miből néznéd ki, hogy valójában nem is létezik? Vagy mi az, amiről kifejezetten szeretnéd, hogy ne létezzen? Szavazz, és kiderül, mekkora a klubod!

Azért ide elnéznénk

Figyelemfelhívó bringatúra Budapestről Szentendrére augusztus 24-én délelőtt.

Beszéddel is készül. Augusztus 24-én, a pesti Jelen bisztróban.

Dumbledore wouldn't let this happen. Augusztus 31-én délután, Budapesten.

Gellért Ádám ad elő a Clio Intézet estjén szeptember 4-én.

Tokaj-Hegyalja legszebb falujában szeptember 13-án végig lehet kóstolni a helyi borászatok legjobb borait.

Ezt is szerettétek

Mire elég, ha Zuzana Čaputová elnök azt mondja magyarul, hogy köszönöm? Jarábik Balázs felvidéki elemző elmagyarázza.

A Coca-Cola ugyanolyan politikai termék, mint a Fidesz. Kár, hogy az előbbinek a magyar ellenzék is bedőlt, írja Techet Péter.

A véleménybuborékok ártanak jobban a demokráciának, vagy pártízezer „hülye” szavazó?

Az Azonnali birtokába kerültek a 2018-as szerződéseik: volt, ahol a kutatási pénznek nevezett összegből focipályát újítottak fel. Hogy mi?! Tényfeltárás!

Twitter megosztás Google+ megosztás