+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. április 19. péntek, 17:57
Meglepő helyen tűnt fel a 108-szoros válogatott kapus: egy teleshopban használ mindenféle jót ígérő gépeket. Még a vezetéknevéből is sikerült szlogent csinálni!

Ha röviden össze kéne foglalni, milyen lehetőségei vannak egy magyar focilegendának egy szerencsésebb helyen születetthez képest, akkor valószínűleg Király Gábor focista és üzletember kalandozásait mutatnám be. A focista, akinek mackónadrágjáról és imádnivaló produkcióiról nemrég egykori csapata, a Crystal Palace is megemlékezett egy rövid videóban, a 2016-os Európa-bajnokságon pedig egy kontinens szeretett bele abba, ahogy Szombathelyről indulva szívatta kicsit Cristiano Ronaldót,

 

nem várt idősávban tűnt fel a tévében: a Mediashop nevű, túlnyomó részt mozgás nélkül izmokat ígérő termékeket forgalmazó teleshopban a HírTV ünnepi műsorrendjében Bayer Zsolt előtt!

 

Király Gábor „ez Király!” szlogennel reklámozott testépítő fitneszgépe napi 10 perc edzéssel ajánlja, hogy kiváltja a futást meg úgy általában mindent az életben. A Vibro Shaper másodpercenként ötven izom-összehúzódást ígér, 99 különböző sebességfokozattal, és a képek és videók alapján tényleg csak állni vagy feküdni kell rajta. 

 

A reklámot tovább bolondítja, hogy a szombathelyi Haladás több országot is megjárt 43 éves kapusa mutatja be a bonyolult gyakorlatokat, úgyhogy tényleg minden adott a felhőtlen szórakozáshoz.

 

 

Királynak valószínűleg ez az utolsó szezonja aktív focistaként, mivel egy ideje az NB I-ből kiesésre álló szombathelyi Haladás kezdőkeretébe sem fér be annyira magabiztosan.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Trianon következménye a vízfejűség és az együttélés kultúrájának elvesztése is, azt pedig el kell felejteni, hogy „mindent vissza”. Videó.

Eddig a nyilvánosság előtt nem ismert momentumosok jelentkeztek Fekete-Győr András helyére, de még nagyobb a verseny az elnökségi helyekért.

Hamarosan nyithatnak a fürdők, múzeumok, színházak, és ha minden jól megy, két hét múlva már személyesen is kérdezhetnek az újságírók kormányinfón. A részletek!

Ezt azután mondta nekünk, hogy erdélyi magyar extremizmusról és az erőszak veszélyéről értekezett hosszasan.

Ungváry Krisztián segédletétől kezdve az Ismerős arcokén át a legkülönfélébb módon várhatunk megemlékezést. Mutatjuk, mit!

A filmcsatornák hétvégi délutánjainak egyik legstabilabb szereplője szinte semmit nem vesztett minőségéből.

A svéd fővirológus bírálta országa járványügyi kezelését, noha maga találta ki a különutat. Most elismerte: túl sokakat vesztettek el.

A hét kérdése

Egy etnikailag sokszínűbb Nagy-Magyarországban a politikai térkép is egészen más lenne, mint most. Hogy mennyire, arról csináltunk egy szavazást!

Azért ide elnéznénk

Még ha online is, de június 5. és 6. között a Rosalia borfesztivál keretében lesznek élő interjúk borászokkal, művészekkel és a gasztronómia képviselőivel.

Saját kézzel lehet levendulát szedni a kevélyhelyi levendulamezőn. Aki kipróbálná, június 5. és 14. között teheti
meg Pilisborosjenő mellett!

DrMáriás festményeit Győrfi Pálról, a nyugalomhipnózis nagymesteréről, vagy Müller Cecíliáról, Baby Yoda megmentőjéről június 6-tól nézheted meg Szentendrén.

Mi fog történni az albérletpiaccal a koronavírus-járvány miatt kibontakozó gazdasági válság hatására? Június 9.

Ipari stílusű bútorok, munkavédelmi plakátok és sok más június 13-án.

Ezt is szerettétek

Járvány utáni munkaerőpiaci körkép a Helyzetben.

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád szerint nem igaz, hogy a székelyek még nem értek meg az önállóságra. Podcast!

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Fogadják el a munkavállalók, hogy a közelgő válság miatt komoly áldozatokat kell hozniuk az állásukért – legalábbis az Iparkamara elnöke, Parragh László szerint. De mit szólnak ehhez a szakszervezetek?

Sok felvidéki városba a magyar polgármesterek hívták be a megszálló csehszlovák katonákat. Itt a Trianon 100 podcast harmadik része.

És a koronavírus-járvány, vagy az azt követő válság kezelése lehet majd a 2022-es kampány fő témája? Böcskei Balázs és Mráz Ágoston Sámuel a Helyzetben!

Twitter megosztás Google+ megosztás