+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. április 15. hétfő, 20:54
Cher eddig legendásan utálta Donald Trumpot, de most megvan a közös pont: addig egyikük sem törődne bevándorlókkal, ameddig vannak saját hajléktalanjaik is!

Olyan összeállás történt, amire csak nagyon ritkán van példa: a 72 éves Cher természetesen Twitteren osztotta meg gondolatait a migrációról, illetve úgy általában Amerika helyzetéről, az elnök Donald Trump pedig annyira örült annak, hogy az amúgy őt általában kritizáló nemzetközi celebvilágból végre olyat mond valaki, amit ő is mondhatott volna, hogy gyorsan ki is fejezte lelkesedését.

 

Nézzük a nagy twitteres egymásra találást sorban!

 

„Megértem, hogy segíteni kell a szenvedő bevándorlókon, de a városom a sajátjairól sem gondoskodik. Mi van azzal a 50+ ezer amerikaival, aki az utcán él? Azokkal, akik a létminimum alatt élnek és éhesek? Ha az otthonom nem képes gondoskodni a sajátjairól, hogy lenne képes még több emberről?”

 

– tette fel a kérdést Cher. 

 

Na, ezt az őrületet posztolta újra Trump azzal, hogy végre egyetért Cherrel. Cher eddig általában rettentő keményen kritizálja Trumpot: nevezte már a legújabb diktátornak is, de a transzneműek katonaságból való kitiltása miatt is felháborodott a melegikonnak is számító énekesnő.

 

FOTÓ: Wikipedia

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Dacian Cioloș lenne az első román, aki EP-csoportot vezet.

Egy, az egyházi tulajdonokat érintő törvénytervezet miatt háborognak a szerb ortodox egyházi vezetők és politikusok. Feszültség van Szerbia és Montenegró között.

A katalán függetlenségpártiak berágtak, mert nem ők adják Barcelona következő polgármesterét. Közben megszívathatják Pedro Sánchez miniszterelnököt is!

Még 3 napig lehet online szavazásra regisztrálni az előválasztásra. Részletek!

A volt román miniszterelnök korábbi uszító mondata éles ellentétben áll a szociáldemokrata EP-frakció értékeivel, mondta frakciótársa, Ujhelyi István az Azonnalinak.

A hét kérdése

Itt a nyár, itt a strandszezon, itt az idő elámulni azon, hogy hol tart még mindig a magyar gasztronómia. Szavazz!

Azért ide elnéznénk

A kilencvenedik. A pesti Duna-korzón, június 13-17. között.

A borzalmas név ellenére is érdemes újragondolni mindazt, amit erről az unalmasnak tűnő fajtáról tudni vélünk. Június 22.

A Piacok Napján az Erzsébet tér egy hatalmas közösségi piaccá változik, idén már 6. alkalommal, június 23-án.

JazzTM, július 5-7. között Európa 2021-es kulturális fővárosában. Elég erős lineuppal, a közelben!

Tanúság? Cinkosság? Kortárs művészek fejtik meg a pannonhalmi főapátság galériájában. Egész nyáron!

Ezt is szerettétek

Hogy történt a rendszerváltás? Mit kell tudni a prágai gólemről? Milyen bosszúra készül az Álmok Fejedelme? Könyves Kálmán!

Valerij Pekar szerint az egész nyelvtörvényügy csak egy háborús ország átmeneti problémája. Interjú.

Amikor mi olyan speciálisnak érezzük magunkat, nem árt elmenni egy magát ugyanúgy meg- és feltalálni igyekvő másik volt szocialista fővárosba.

Ellenőriztük, mennyire vannak képben az emberek azzal, hogy kikre is lehet szavazni. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás