+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. április 9. kedd, 18:43
Andrew Lippinek múlt héten még nyolcmillió dollár sem volt sok azért, hogy vásároljon egy egész szigetet, de a kávéfőzőért már nem akart fizetni.

Nem lehet mindig mindenre költeni: bár a Floridában élő Andrew Lippi pár napja nyolcmillió dollárért privát szigetet vásárolt magának, a közeli boltban már nem akart fizetni, ezért 300 dollár értékű terméket akart különböző módszerekkel ellopni a helyi Kmartból.

 

Lippi LED-égőket és egy kávéfőzőt akart fizetés nélkül megszerezni.

 

Ez utóbbit úgy húzta volna be, hogy kifizette az 50 dollárt, majd vissza akarta kérni a pénzét úgy, hogy egy jóval régebbi darabot tett a dobozba.

 

Lippi életében fontos lehetett a kávé, ugyanis egy 150 dolláros kávéfőzőt is vissza akart cserélni, de ott a dobozban még csak nem is egy régi kávéfőző, hanem egy kosárlabda volt. 

 

A multimilliárdos férfi először úgy csinált, mintha meglepte volna az egész, majd elismerte a Key West-i rendőrség munkáját, és kiemelte, hogy ők a legkedvesebb rendőrök, akikkel valaha is találkozott. Arra nem adott magyarázatot, miért nem fizette inkább ki a termékeket, ha már szigetet tudott venni.

 

FOTÓ: Monroe County Sheriff Office

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A szaporodó medvetámadások miatt száznegyven medve kilövését engedélyezték, de az embereket is le akarják szoktatni a medveszelídítésről.

A Természetvédelmi Világszövetség szerint az
emberi tevékenység miatt
került veszélybe ennyi faj.

Bár Isztambulban csak ötszázezer szír menekültet regisztráltak, a valóságban egymillióan élhetnek ott,
ami feszültségekhez vezet.

Jövőbeli fenyegetéseket tár fel egy sci-fi írókból álló csapat, miközben a magáncégek is egyre inkább hajlamosak sci-fi írókat felfogadni, hogy segítsenek megálmodni a jövőt.

Lakhatás először, a többi meg jöhet utána: Finnországban így oldják meg a hajléktalanságot.

A hét kérdése

Föld alá vinnék a HÉV-et, de már idéntől 5-ös metrónak hívnák. Ilyen alapon bármi lehetne a hatos metró: mi legyen az?

Azért ide elnéznénk

A Művészetek Völgye legizgalmasabb borai július 19-28. között, esténként.

Az új-zélandi fiatalokból álló Alien Weaponry július 24-én a Dürerben meg is mutatja, hogy mennyire. Vendég: Cryptodira.

Hogyan érintette a Strache által felvásárolni akart Kronen Zeitungot az Ibiza-gate? Erről lesz szó. Bécs, július 25.

Tanúság? Cinkosság? Kortárs művészek fejtik meg a pannonhalmi főapátság galériájában. Egész nyáron!

Ezt is szerettétek

Hogyan sikerülhetett véget vetni csúcsoligarcha hatalmának, és mi vár most Európa legszegényebb országára? Mizsei Kálmán leírta!

Különböző nemzetiségű és párthovatartozású EP-képviselők mondták el az Azonnalinak, hogyan érintette őket a csúcsjelölti rendszer meghekkelése. Videó!

Akihez több botrány fűződik, mint önálló gondolat. A hétgyerekes családanya az egyik legsikertelenebb politikus: igaz, ahányszor megbukott, azt mindig felfelé tette.

Van mit ünnepelni az előválasztás után. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás