+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Bakodi Péter
2019. április 9. kedd, 07:35
A jelenlegi államfő, Petro Porosenko újraválasztására háromszoros pénzt fizetnek.

Közvélemény-kutatási adatok ugyan nem állnak rendelkezésre az április 21-én esedékes ukrajnai elnökválasztás második fordulóját illetően, de ha lehet hinni a „jövőbelátásból” tekintélyes haszonra szert tevő fogadóirodáknak, akkor a TV-sztárból politikussá avanzsáló

 

Volodimir Zelenszkij magabiztosan vezet a hivatalban lévő államfővel, Petro Porosenkoval szemben. 

 

Az ukrán szerencsejáték-piac fontosabb szereplőinél egyaránt lehet fogadni az ország következő elnökére. A Magyarországon is jól ismert bwin 1,3-szoros pénzt fizet a Zelenszkij győzelmére fogadóknak, míg a Porosenkot favorizálók 3,3-szor többet vihetnek haza, ha bejön a fogadásuk. A Pari-Matchnél a jelenlegi elnök szorzója 2,9, míg kihívójáé 1,35. Az 1Xbet csak

 

1,2-szeres pénzt fizet Zelenszkij győzelme esetén, míg Porosenko újrázásáért ők is megháromszorozzák a befizetett tétet.

 

A rohamosan közelgő második forduló előtt tehát nem áll túl jól a hivatalban lévő államfő szénája, de vasárnap akár fordíthat is a szerencséjén, hiszen aznap este tartják majd a várva várt televíziós vitát a két jelölt között.

 

A verbális összecsapásra egészen teátrális körülmények között, a Dinamo Kijev 70 ezres stadionjában kerül majd sor.

 

Már a felvezetés is bokszmeccsekhez fogható felhajtással zajlik. Péntekén mindkét jelölt vérmintát adott, hogy bizonyítsák: egyikük sem drogfogyasztó.

 

Te kire fogadnál az ukrán elnökválasztás második fordulójában?

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A liberálisok nagy reménysége túlélte az elmúlt hónapok botrányait, de második ciklusában már sokkal kisebb mozgástere lesz, mint eddig.

Az amerikai újság szerint a Fehér Házban többen is kézzel-lábbal tiltakoztak az Orbán-Trump találkozó ellen, és épp az történt, amitől féltek.

A tavalyi Győrkőcfesztivál meghívója illusztrálja, miért hozhat majd érdekes helyzeteket, ha Borkai Zsolt marad Győr polgármestere.

„Kompromittáló felvételek” kerültek róla elő, „botrányba keveredett” – ennyit tudhatnak csak a Kisalföld olvasói a győri polgármester ügyéről.

Orosz kémek kibertámadásokat hajtottak végre cseh célpontok és a környező országok ellen, lekapcsolták őket.

Művésznevén Rico Racks öt évig nem rappelhet a drogozásról.

Jean Nouvel, a komplexum tervezéséért felelős építésztől több, mint ötvenmilliárd forintot követel a Filharmónia menedzsmentje.

A hét kérdése

Egy kormányközeli lap népszavazást akar arról, hogy a konzervatív Debrecen legyen Magyarország új fővárosa a liberális Budapest helyett. Mit szólsz hozzá? Ez a kérdés!

Azért ide elnéznénk

Pest felől csúnyán néz ki a Vác fölötti, leharapott hegy, de most egy túrán megmutatják a másik, szebbik oldalát. Október 20.

Bécsben, október 28-án!

Áldokumentumok, fiktív bizonyítékok, emlékkollázsok, időutazó tárgyak december 1-ig!

Ezt is szerettétek

Az olasz büszkeség napján ezen kívül a legfontosabb kérdést is feltettük, amit Rómában érdemes. Videó, felirattal!

Az EU leendő éléskamrája lehetne a zöldségek tömegét termelő Észak-Macedónia, aminek az új nevét a lakói nagy része rühelli, de elviselik az olyannyira vágyott EU-tagság áraként. De lesz-e ebből valami?

Bernie visszatért – zengte a több, mint húszezres tömeg. Helyszíni képriport a Queensbridge Parkból!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás