Közösségi gyűjtést szerveznek a leghíresebb lengyel sátánista magyar nyelvű önéletrajzára

Szerző: Fekő Ádám
2019.03.04. 12:00

Adam Darski őszintén beszél a leukémiával és a lengyel katolikus egyházzal folytatott harcáról is, úgyhogy biztos érdekes lesz.

Közösségi gyűjtést szerveznek a leghíresebb lengyel sátánista magyar nyelvű önéletrajzára

Szeptemberig tartó felhívást tett közzé a Konkretkonyvek.com: ha szeretnénk magyar nyelve fordítva is elolvasni a lengyel Behemoth zenekar frontembere, Nergal önéletrajzát, akkor előrendelve 3330 forintért van rá esélyünk.

Sajnos ehhez össze kell jönnie a kiadásra szánt pénznek, ugyanis egy kiadó sem vállalta be a rákkal, keresztény erkölcsökkel és kereskedelmi tévézéssel egyszerre küzdő zenész élettörténetének gondozását.

Az ajánlat szerint a gyűjtésben résztvevők neve is szerepelni fog a könyv hasábjain, ráadásul ha összejön a megfelelő mennyiségű ember, az előrendelők még spórolnak is valamennyit, hiszen utána már 4200 forintba fog kerülni a könyv. 

Az Egy eretnek vallomásai – A szent és a profán: a Behemoth és ami mögötte rejtőzik című könyvet Dudich Ákos fordítaná, akinek a szintén közösségi finanszírozás miatt megszületett Pantera-könyvet is köszönheti az ország metálra fogékony része, de Adam Darski története talán több embert is megmozgathat: a közmegegyezés szerint egy hihetetelenül jó stílussal és érdekes gondolatokkal rendelkező emberről van szó, aki emellett elég szélsőséges dolgokat is hajlamos állítani a világ dolgairól és a mai Lengyelországról.

Annyira érdekes a figura, hogy még mi is írtunk róla egy portrét!

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek