+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Bakó Bea
2019. március 3. vasárnap, 15:46
Nem kell Rióig menni, ha tolldíszekbe öltözött salsázó felvonulókat akarsz látni. Van ilyen az EU-ban is, méghozzá a Kanári-szigeteken. Gran Canaria fővárosában, Las Palmasban külön szekció van a tánccsoportoknak, a nőimitátoroknak, de eközben a karnevál annyira családbarát, hogy van, aki babakocsival vonul fel. A buliból nem hiányozhat Che Guevara és Fidel Castro sem.

LAS PALMAS GRAN CANARIA SZIGETÉNEK ÉSZAKKELETI CSÜCSKÉBEN FEKSZIK, KÉT OLDALRÓL IS VAN TENGERPARTJA. A TOLLAS FEJDÍSZEK AKÁR EGY BRAZIL KARNEVÁLRA IS ELMENNÉNEK, CSAK AZ IDŐ EGY KICSIT HŰVÖSEBB: A KARNEVÁL DÉLUTÁNJÁN ÉPP BEBORULT LAS PALMASBAN, ÍGY „CSAK” KB. 18 FOK VOLT.

 

A MENETET EGY, FELTEHETŐEN A SPANYOL KIRÁLYI PÁRNAK ÖLTÖZÖTT IDŐSEBB PÁR VEZETI.

 

FIDEL CASTRO ÉS CHE GUEVARA VÍGAN SZIVAROZNAK. A KIRÁLYI PÁRON KÍVÜL CSAK ŐK ÖLTÖTTEK POLITIKAI JELLEGŰ JELMEZT.

 

EGÉSZEN FIATALON KEZDIK A KARNEVÁLOZÁST A HELYIEK.

 

EZ ÁM A MULTIKULTI! MOZART AMERIKAI TOKBA CSOMAGOLT TELEFONNAL ÖRÖKÍTI MEG A MENETET.

 

AZ AMERIKAI KOMMANDÓSOKNAK ÖLTÖZÖTT ARCOK NAGYON KOMOLYAN VESZIK MAGUKAT, SZIGORÚBBAN NÉZNEK, MINT A SPANYOL RENDŐRÖK 

 

A DRAG QUEEN-VÁLASZTÁS ANNYIRA NÉPSZERŰ,  HOGY ESTE KÜLÖN BELÉPŐT SZEDNEK RÁ, ÉS AKIK NEM FÉRTEK BE, KIVETÍTŐN NÉZIK, DE SZERENCSÉRE PÁR VERSENYZŐ MÁR A DÉLUTÁNI FELVONULÁSON MEGMUTATTA MAGÁT.

 

AZ ÚRHÖLGY A FELVONULÁS KEZDETÉRE VONULVA MINDEN KÁVÉZÓ TERASZÁRA ODAINTEGETETT. NEM VOLT VENDÉG, AKI NE FOTÓZKODOTT VOLNA VELE LELKESEN

 

AZ ILLETŐ VALÓSZÍNŰLEG NEM IS TUDJA, MENNYIRE TALÁLÓAN VÁLASZTOTTA MEG JELMEZÉT. Ő UGYANIS AZ ÚJSÁGÍRÁS JÖVŐJE: RIPORTER ÉS OPERATŐR 2 IN 1!

 

A KARNEVÁL NÉZŐI IS MEGÉRTEK PÁR FOTÓT.

 

 

És milyen a buli Andalúziában? Nézd végig azt is!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Miután Kiss László és Szaniszló Sándor III. és XVIII. kerületi polgármesterek átléptek a DK-ba, Gyurcsányéknak nagyobb lesz a frakciója a közgyűlésben, mint az MSZP-é.

Ezúttal semmiféle titkos társaság után nem nyomoz senki, és hullák sem lesznek, csak vadállatok zenélnek. Magyar alkotó illusztrálta.

A Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlésben politizáló Kulcsár Gergely jelezte: a Jobbik-elnökség felszólítása ellenére sem mond le.

Mégpedig Amerikába. Sokak szerint ezzel milliók személyes információi kerülnek veszélybe.

Új sorozat indul az Azonnalin: a 2020-as éveket alakító emberek mondják el, merre megyünk ebben az évtizedben.

New Yorkból nézve az évtized legfontosabb jelensége, hogy egyre több minden választ el minket egymástól, miközben a klímaválság ügye mégis nemzetközi tüntetéshullámot tudott kiváltani.

A magyar politikatörténetben először indul magyar párt politikusa külföldi választáson, külföldi pártszínekben – és rögtön kettő is!

A hét kérdése

Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Azért ide elnéznénk

Február 20-án Szántó Rita filozófus tart előadást az Aurórában, hogyan is használható ma az ókori sztoikus filozófia.

Piac-e a világpiac? Magántulajdon-e a cégbirodalom? Fennmaradhat-e a demokrácia és a jogállam piacgazdaság nélkül? Létezik-e „harmadik út"? Február 21.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Digital Health Summit, a digitális egészségügyi megoldásokon dolgozó szakemberek, fejlesztők, befektetők és az egészségügyi intézményvezetők fóruma.

Twitter megosztás Google+ megosztás