+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Bakó Bea
2019. március 3. vasárnap, 15:46
Nem kell Rióig menni, ha tolldíszekbe öltözött salsázó felvonulókat akarsz látni. Van ilyen az EU-ban is, méghozzá a Kanári-szigeteken. Gran Canaria fővárosában, Las Palmasban külön szekció van a tánccsoportoknak, a nőimitátoroknak, de eközben a karnevál annyira családbarát, hogy van, aki babakocsival vonul fel. A buliból nem hiányozhat Che Guevara és Fidel Castro sem.

LAS PALMAS GRAN CANARIA SZIGETÉNEK ÉSZAKKELETI CSÜCSKÉBEN FEKSZIK, KÉT OLDALRÓL IS VAN TENGERPARTJA. A TOLLAS FEJDÍSZEK AKÁR EGY BRAZIL KARNEVÁLRA IS ELMENNÉNEK, CSAK AZ IDŐ EGY KICSIT HŰVÖSEBB: A KARNEVÁL DÉLUTÁNJÁN ÉPP BEBORULT LAS PALMASBAN, ÍGY „CSAK” KB. 18 FOK VOLT.

 

A MENETET EGY, FELTEHETŐEN A SPANYOL KIRÁLYI PÁRNAK ÖLTÖZÖTT IDŐSEBB PÁR VEZETI.

 

FIDEL CASTRO ÉS CHE GUEVARA VÍGAN SZIVAROZNAK. A KIRÁLYI PÁRON KÍVÜL CSAK ŐK ÖLTÖTTEK POLITIKAI JELLEGŰ JELMEZT.

 

EGÉSZEN FIATALON KEZDIK A KARNEVÁLOZÁST A HELYIEK.

 

EZ ÁM A MULTIKULTI! MOZART AMERIKAI TOKBA CSOMAGOLT TELEFONNAL ÖRÖKÍTI MEG A MENETET.

 

AZ AMERIKAI KOMMANDÓSOKNAK ÖLTÖZÖTT ARCOK NAGYON KOMOLYAN VESZIK MAGUKAT, SZIGORÚBBAN NÉZNEK, MINT A SPANYOL RENDŐRÖK 

 

A DRAG QUEEN-VÁLASZTÁS ANNYIRA NÉPSZERŰ,  HOGY ESTE KÜLÖN BELÉPŐT SZEDNEK RÁ, ÉS AKIK NEM FÉRTEK BE, KIVETÍTŐN NÉZIK, DE SZERENCSÉRE PÁR VERSENYZŐ MÁR A DÉLUTÁNI FELVONULÁSON MEGMUTATTA MAGÁT.

 

AZ ÚRHÖLGY A FELVONULÁS KEZDETÉRE VONULVA MINDEN KÁVÉZÓ TERASZÁRA ODAINTEGETETT. NEM VOLT VENDÉG, AKI NE FOTÓZKODOTT VOLNA VELE LELKESEN

 

AZ ILLETŐ VALÓSZÍNŰLEG NEM IS TUDJA, MENNYIRE TALÁLÓAN VÁLASZTOTTA MEG JELMEZÉT. Ő UGYANIS AZ ÚJSÁGÍRÁS JÖVŐJE: RIPORTER ÉS OPERATŐR 2 IN 1!

 

A KARNEVÁL NÉZŐI IS MEGÉRTEK PÁR FOTÓT.

 

 

És milyen a buli Andalúziában? Nézd végig azt is!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Ahhoz, hogy Magyarországról valaki ellen eljárást indítsanak, részes tagállamban vagy ottani céggel kell az EU-s pénzt elcsalni. Ezt maga Laura Codruța Kövesi mondta nekünk.

Rövid ideig tartott a szerb koronavírus-siker: a választások után két héttel ismét kijárási korlátozásokat vezethetnek be.

Itt a nyár, itt a főszezon, a budapesti reptér mégis inkább szellemvárosra hasonlít.

A járvány súlyosságát
tagadó brazil elnök már
napok óta tüneteket mutatott.

A Windows File Recovery évtizedes szenvedésnek vethet véget: nem kell attól tartanunk, hogy véletlenül töröljük az értékes dokumentumainkat!

Hét év után taszította le a trónról a kancellárt az a Rudolf Anschober, akit a járvány alatt szinte minden nap látott egész Ausztria válságot menedzselni.

A kormány elveszi a várostól a Samsung-gyár által fizetett iparűzésiadó-bevételt. Megkérdeztünk néhány gödit, mit szólnak ehhez. Videó!

A hét kérdése

Szeptemberig pihenőre megy a parlament, kell is, mert sok minden történt: összegyűjtöttünk 10+1 emlékezetes pillanatot, te pedig szavazhatsz a kedvencedről!

Azért ide elnéznénk

Miért menekülnek el melegek még ma is Kelet-Európából? A berlini ZOiS online-rendezvényén erről lesz szó július 9-én.

Hogyan kéne támogatni a válság és az automatizáció miatt munkájukat veszített embereket? A Friedrich Ebert Stiftung és az Új Egyenlőség online rendezvénye. Július 9.

Mi köti össze Kozma Lajost, a fényképész házát és Nagy Imrét? Mi volt Karády Katalin Amerikából való hazatérésének titokban tartott feltétele és mi köze ennek a Rózsadombhoz? Kultúrtörténeti séta július 11-én.

Július 30-án újra vitáznak az újságírók: most Pető Péter, a 24.hu, és Békés Márton, a Kommentár főszerkesztője fog „összecsapni” a MagNet Közösségi Házban.

Ezt is szerettétek

A sugárzástól nem kell félnünk, nem úgy a környezeti károktól és a privátszféránk szűkülésétől.

Milyen lehet elindulni egy olyan ország választásán, ahol az egyik ellenzéki vezető szerint „minden kibaszott rossz”?

Donald Trump annyira rosszul kezelte a koronavírus-járványt, hogy azt már a Fox News sem hagyja szó nélkül. Hatással lehetett ez a George Floyd halálát követő tüntetésekre és az elszabaduló indulatokra?

Járvány utáni munkaerőpiaci körkép a Helyzetben.

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád szerint nem igaz, hogy a székelyek még nem értek meg az önállóságra. Podcast!

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Twitter megosztás Google+ megosztás