+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. február 19. kedd, 19:07
Rengeteg pornószínésznő retteg, hogy elkapta a vírust Nacho Vidaltól. Évek óta vitatéma a felnőttfilmesek védekezése.

Egész Európában leáll a pornóforgatás egy hónapra, miután Nacho Vidalt, Spanyolország, illetve Katalónia különbejáratú pornólegendáját HIV-vel diagnosztizálták. Bár az elmúlt években már rendezőként is dolgozó pornószínész nem volt hajlandó semmit mondani, iparági források megerősítették az El Nacionalnak, hogy a hatóságok az ilyenkor megszokott módon sorra hívják fel Vidal partnereit, fáradjanak be megvizsgáltatni magukat. 

 

Hasonló helyzetekben rutineljárás, hogy leállnak a forgatások, hiszen egy jól futó pornószínész szinte kibogozhatatlanul sok jelenetet forgat le akár egy hónap alatt is különböző partnerekkel, az így keletkező fertőzési hálót pedig lehetetlen lemérni.

 

Nacho Vidal kollégái ráadásul joggal rettegnek, hiszen a pornónézők igényei miatt egyik jelenetben sem használtak óvszert, ahogy az Európában eleve nem szokás. Az En Blau beszélt Nacho legutóbbi partnerével is, aki azt mondta, a tesztje negatív lett, de mivel még nem is telt el elég idő a jelenetük óta, egyáltalán nem lehet benne biztos, hogy ez így is marad. 

 

Nacho Vidalnak speciel annyiban szerencséje van, hogy 2019-ben a HIV-vírus megfelelő kezeléssel már szinte teljesen tünetmentessé tehető, de ez valószínűleg nem fogja vigasztalni a megfertőzött kolléganőit.

 

Az eset valószínűleg újra előhozza az évek óta folyó vitát a pornósok védekezéséről: az óvszerhasználat kimutathatóan zavarja a nézőket, anélkül viszont ellenőrizetlenül terjedhetnek a vírusok. A műfajban sokkal szigorúbb amerikaiaknál például már 2012-ben már egészen közel járt a törvényhozás ahhoz, hogy csak óvszerben lehessen ilyet forgatni (akkoriban a magyar producer Kovi azt vizionálta, ez fogja fellendíteni a magyar pornóipart is, hiszen inkább ide jönnek majd gumi nélkül forgatni), de végül 2016-ban meggondolták magukat a pornóiparban dolgozók közös kérésére, mivel szerintük a gumi sokat ront a látványvilágon. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Mi az egyes olasz pártok célja, álomeredménye a mostani választáson? Összefoglaltuk!

Mi kell ahhoz, hogy szavazzak? Egyáltalán: kire lehet szavazni? Gyorstalpaló bizonytalanoknak.

A dublini választókerületet meg is nyerhette a korábban esélytelen zöldpárt, országosan pedig a jobbközép örülhet.

Nem tudod még, kire szavazz? Az euandi2019 elmondja neked, miután kitöltötted. És ennél még sokkal, de sokkal többet is!

„Jó volna, ha egyszer hátszelem lenne a magyar sajtóban”: ha ilyen az ellenszél, akkor milyen lenne az igazi hátszél?

A hét kérdése

Eljött az igazság pillanata az Azonnalin: mondd meg nekünk, kire szavazol május 26-án!

Azért ide elnéznénk

A Pécsi Orgonaépítő Manufaktúrában május 31-én.

Frissiben kielemzi az EP-választási eredményeket Deutsch Tamás, Donáth Anna meg egy csomó politológus.

A MoMe hallgatói értelmezik újra a stílust mindenféle formában a plakáttól a webdesignig. Május 31-től.

A régió legjobbjait a Pécsi Borozó válogatta össze, június 15-én lehet megkóstolni őket.

A Piacok Napján, az Erzsébet tér, egy hatalmas közösségi piaccá változik, idén már 6. alkalommal, június 23-án.

Ezt is szerettétek

Hallottad, hogy lesz már megint valami választás, de azt már nem tudod, hogy pontosan miről meg minek meg mikor?

Vajon csak az etnikai alapú szavazást tudják elképzelni a székelyek? Az Azonnali Székelyföldön járt, és megkérdezte a járókelőket.

Volt, aki szerint a klímaváltozás ellen könnyebb tenni, hiszen ha meleg van, akkor nem kell kabátot venni, és kész. Videó!

Strache politikai pályájának ugyan vége, de ez nem jelenti azt, hogy a zeneit is fel kell adja. Mutatjuk a legjobb számait!

Twitter megosztás Google+ megosztás