+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. február 6. szerda, 08:46
Sorsolással lehet egyáltalán megpróbálni hozzájutni a 2000 jegy valamelyikéhez, de valójában azt sem engedni meg a honlap.

Szerdán 8:00-kor indult el az online jegyvásárlás a március 21-i Szlovákia-Magyarország Eb-selejtezőre, hiszen ez a párosítás gyakorlatilag a tökéletes szurkolói program: a szlovákok nagyjából akkora ősellenségnek számítanak, mint Románia, viszont Nagyszombat (ott rendezik a meccset) még közel is van. A szlovák szövetség 2000 vendégjegyet biztosított a magyaroknak, aminél nyilvánvalóan sokkal többen indulnának el mutogatni kicsit,

 

de sajnos a Magyar Labdarúgó Szövetség jegyvásárlási rendszere nincs felkészülve nagy érdeklődésre, és már az ötödik percben összeomlott.

 

Jelenleg a fent látható kép fogadja a vásárolni vágyókat.

 

Bár elsőre nem tűnik összeomlásnak, valójában nagyjából lehetetlen feladat jegyet venni: azon szerencsések közül, akiket kisorsolt a rendszer, mindenkit kidobott rövid időn belül, másoknak pedig azt mutatta már pár perccel a jegyvásárlás kezdete után, hogy elfogyott az összes. Mások arra paanszkodtak, hogy a fizetési szakasz előtt közvetlenül fagyott le az egész, frissítés után pedig már eltűntek a jegyek a kosarából. Egy kommentelő azt állítja, tőle a pénzt is levonták, de egyelőre semmiféle visszaigazolást vagy jegyet nem kapott.

 

A helyzet kísértetiesen hasonlít a 2015-ös Magyarország-Románia meccs előtt tapasztaltra, akkor szintén percek alatt adta meg magát az egész felület. Utána az MLSZ-elnök Csányi Sándor azt ígérte, megtudja, ki a felelős ezért a botrányért. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A liberálisok nagy reménysége túlélte az elmúlt hónapok botrányait, de második ciklusában már sokkal kisebb mozgástere lesz, mint eddig.

Az amerikai újság szerint a Fehér Házban többen is kézzel-lábbal tiltakoztak az Orbán-Trump találkozó ellen, és épp az történt, amitől féltek.

A tavalyi Győrkőcfesztivál meghívója illusztrálja, miért hozhat majd érdekes helyzeteket, ha Borkai Zsolt marad Győr polgármestere.

„Kompromittáló felvételek” kerültek róla elő, „botrányba keveredett” – ennyit tudhatnak csak a Kisalföld olvasói a győri polgármester ügyéről.

Orosz kémek kibertámadásokat hajtottak végre cseh célpontok és a környező országok ellen, lekapcsolták őket.

Művésznevén Rico Racks öt évig nem rappelhet a drogozásról.

Jean Nouvel, a komplexum tervezéséért felelős építésztől több, mint ötvenmilliárd forintot követel a Filharmónia menedzsmentje.

A hét kérdése

Egy kormányközeli lap népszavazást akar arról, hogy a konzervatív Debrecen legyen Magyarország új fővárosa a liberális Budapest helyett. Mit szólsz hozzá? Ez a kérdés!

Azért ide elnéznénk

Pest felől csúnyán néz ki a Vác fölötti, leharapott hegy, de most egy túrán megmutatják a másik, szebbik oldalát. Október 20.

Bécsben, október 28-án!

Áldokumentumok, fiktív bizonyítékok, emlékkollázsok, időutazó tárgyak december 1-ig!

Ezt is szerettétek

Az olasz büszkeség napján ezen kívül a legfontosabb kérdést is feltettük, amit Rómában érdemes. Videó, felirattal!

Az EU leendő éléskamrája lehetne a zöldségek tömegét termelő Észak-Macedónia, aminek az új nevét a lakói nagy része rühelli, de elviselik az olyannyira vágyott EU-tagság áraként. De lesz-e ebből valami?

Bernie visszatért – zengte a több, mint húszezres tömeg. Helyszíni képriport a Queensbridge Parkból!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás