+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. február 6. szerda, 08:46
Sorsolással lehet egyáltalán megpróbálni hozzájutni a 2000 jegy valamelyikéhez, de valójában azt sem engedni meg a honlap.

Szerdán 8:00-kor indult el az online jegyvásárlás a március 21-i Szlovákia-Magyarország Eb-selejtezőre, hiszen ez a párosítás gyakorlatilag a tökéletes szurkolói program: a szlovákok nagyjából akkora ősellenségnek számítanak, mint Románia, viszont Nagyszombat (ott rendezik a meccset) még közel is van. A szlovák szövetség 2000 vendégjegyet biztosított a magyaroknak, aminél nyilvánvalóan sokkal többen indulnának el mutogatni kicsit,

 

de sajnos a Magyar Labdarúgó Szövetség jegyvásárlási rendszere nincs felkészülve nagy érdeklődésre, és már az ötödik percben összeomlott.

 

Jelenleg a fent látható kép fogadja a vásárolni vágyókat.

 

Bár elsőre nem tűnik összeomlásnak, valójában nagyjából lehetetlen feladat jegyet venni: azon szerencsések közül, akiket kisorsolt a rendszer, mindenkit kidobott rövid időn belül, másoknak pedig azt mutatta már pár perccel a jegyvásárlás kezdete után, hogy elfogyott az összes. Mások arra paanszkodtak, hogy a fizetési szakasz előtt közvetlenül fagyott le az egész, frissítés után pedig már eltűntek a jegyek a kosarából. Egy kommentelő azt állítja, tőle a pénzt is levonták, de egyelőre semmiféle visszaigazolást vagy jegyet nem kapott.

 

A helyzet kísértetiesen hasonlít a 2015-ös Magyarország-Románia meccs előtt tapasztaltra, akkor szintén percek alatt adta meg magát az egész felület. Utána az MLSZ-elnök Csányi Sándor azt ígérte, megtudja, ki a felelős ezért a botrányért. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A leköszönő fideszes Páva Zsolttal egy pécsi döneres előtt futottunk össze. Akár ellenzéki utódjának is adna tanácsot.

Mindeközben a francia pénzügyminiszter nekiment a Facebook saját tervezett kriptovalutájának.

Azt ígérik: minden Brüsszelbe kijutott ellenzéki párt rendszeresen fog egyeztetni a hazánkat érintő kérdésekről.

Nem generációs, inkább poltikai alapon osztja meg az új kis hableány Amerikát.

A Biebers énekeseM az X-Faktor zsűritagja és mellesleg színészként is dolgozó Puskás Peti valószínűleg messze a legnagyobb klímaharcos az összes klímacelebünk közül.

A hét kérdése

Föld alá vinnék a HÉV-et, de már idéntől 5-ös metrónak hívnák. Ilyen alapon bármi lehetne a hatos metró: mi legyen az?

Azért ide elnéznénk

Fesztivál, szabadegyetem, tábor a Felvidéken július 15-21. között.

A Művészetek Völgye legizgalmasabb borai július 19-28. között, esténként.

Az új-zélandi fiatalokból álló Alien Weaponry július 24-én a Dürerben meg is mutatja, hogy mennyire. Vendég: Cryptodira.

Hogyan érintette a Strache által felvásárolni akart Kronen Zeitungot az Ibiza-gate? Erről lesz szó. Bécs, július 25.

Tanúság? Cinkosság? Kortárs művészek fejtik meg a pannonhalmi főapátság galériájában. Egész nyáron!

Ezt is szerettétek

Hogyan sikerülhetett véget vetni csúcsoligarcha hatalmának, és mi vár most Európa legszegényebb országára? Mizsei Kálmán leírta!

Különböző nemzetiségű és párthovatartozású EP-képviselők mondták el az Azonnalinak, hogyan érintette őket a csúcsjelölti rendszer meghekkelése. Videó!

Akihez több botrány fűződik, mint önálló gondolat. A hétgyerekes családanya az egyik legsikertelenebb politikus: igaz, ahányszor megbukott, azt mindig felfelé tette.

Van mit ünnepelni az előválasztás után. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás