+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. február 6. szerda, 08:46
Sorsolással lehet egyáltalán megpróbálni hozzájutni a 2000 jegy valamelyikéhez, de valójában azt sem engedni meg a honlap.

Szerdán 8:00-kor indult el az online jegyvásárlás a március 21-i Szlovákia-Magyarország Eb-selejtezőre, hiszen ez a párosítás gyakorlatilag a tökéletes szurkolói program: a szlovákok nagyjából akkora ősellenségnek számítanak, mint Románia, viszont Nagyszombat (ott rendezik a meccset) még közel is van. A szlovák szövetség 2000 vendégjegyet biztosított a magyaroknak, aminél nyilvánvalóan sokkal többen indulnának el mutogatni kicsit,

 

de sajnos a Magyar Labdarúgó Szövetség jegyvásárlási rendszere nincs felkészülve nagy érdeklődésre, és már az ötödik percben összeomlott.

 

Jelenleg a fent látható kép fogadja a vásárolni vágyókat.

 

Bár elsőre nem tűnik összeomlásnak, valójában nagyjából lehetetlen feladat jegyet venni: azon szerencsések közül, akiket kisorsolt a rendszer, mindenkit kidobott rövid időn belül, másoknak pedig azt mutatta már pár perccel a jegyvásárlás kezdete után, hogy elfogyott az összes. Mások arra paanszkodtak, hogy a fizetési szakasz előtt közvetlenül fagyott le az egész, frissítés után pedig már eltűntek a jegyek a kosarából. Egy kommentelő azt állítja, tőle a pénzt is levonták, de egyelőre semmiféle visszaigazolást vagy jegyet nem kapott.

 

A helyzet kísértetiesen hasonlít a 2015-ös Magyarország-Románia meccs előtt tapasztaltra, akkor szintén percek alatt adta meg magát az egész felület. Utána az MLSZ-elnök Csányi Sándor azt ígérte, megtudja, ki a felelős ezért a botrányért. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Nógrádi György az LMBT-közösség politikai pozícióit elemzi, Gödön meg még mindig áll a bál. Kezdünk!

Újabb közös pontra lettünk figyelmesek Szerbiával a pécsi vásárban: 1900 forintért bárki hirdetheti Oroszország urát.

Ma választ Horvátország. Mivel győzködték vagy riogatták a pártok a választókat? Spoiler: menekültekkel nem. Választás előtti plakátkörkép!

A portugál vezetés szerint abszurd, hogy a britek szerint nem biztonságos náluk nyaralni, mert az angoloknál rosszabb a koronavírus-járvány, mint náluk.

„Az, hogy gyakorolhasd a mandátumodat, nem függhet attól, hajlandó vagy-e elfogadni egy magánvállalkozás feltételeit” – véli az Európai Parlament egyik alelnöke.

A szerecsenekről elnevezett berlini metrómegálló, a Mohrenstraße a jövőben egy olyan környékbeli utca nevét fogja viselni, ami egy orosz zeneszerzőről emlékezik meg.

A függetlenként politizáló Bencsik János könyöradománynak tartja azt, és nemet nyomott a kezdeményezésre. Az okokat megkérdeztük tőle!

A hét kérdése

Szeptemberig pihenőre megy a parlament, kell is, mert sok minden történt: összegyűjtöttünk 10+1 emlékezetes pillanatot, te pedig szavazhatsz a kedvencedről!

Azért ide elnéznénk

Ivan Krastev bolgár filozófus beszélget a járvány utáni Európáról a bécsi Kreisky Forum online-rendezvényén július 6-án.

Miért menekülnek el melegek még ma is Kelet-Európából? A berlini ZOiS online-rendezvényén erről lesz szó július 9-én.

Hogyan kéne támogatni a válság és az automatizáció miatt munkájukat veszített embereket? A Friedrich Ebert Stiftung és az Új Egyenlőség online rendezvénye. Július 9.

Mi köti össze Kozma Lajost, a fényképész házát és Nagy Imrét? Mi volt Karády Katalin Amerikából való hazatérésének titokban tartott feltétele és mi köze ennek a Rózsadombhoz? Kultúrtörténeti séta július 11-én.

Július 30-án újra vitáznak az újságírók: most Pető Péter, a 24.hu, és Békés Márton, a Kommentár főszerkesztője fog „összecsapni” a MagNet Közösségi Házban.

Ezt is szerettétek

A sugárzástól nem kell félnünk, nem úgy a környezeti károktól és a privátszféránk szűkülésétől.

Milyen lehet elindulni egy olyan ország választásán, ahol az egyik ellenzéki vezető szerint „minden kibaszott rossz”?

Donald Trump annyira rosszul kezelte a koronavírus-járványt, hogy azt már a Fox News sem hagyja szó nélkül. Hatással lehetett ez a George Floyd halálát követő tüntetésekre és az elszabaduló indulatokra?

Járvány utáni munkaerőpiaci körkép a Helyzetben.

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád szerint nem igaz, hogy a székelyek még nem értek meg az önállóságra. Podcast!

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Twitter megosztás Google+ megosztás