Percek alatt fagyott le az MLSZ jegyvásárlási rendszere a szlovák-magyarra

Szerző: Fekő Ádám
2019.02.06. 08:46

Sorsolással lehet egyáltalán megpróbálni hozzájutni a 2000 jegy valamelyikéhez, de valójában azt sem engedni meg a honlap.

Percek alatt fagyott le az MLSZ jegyvásárlási rendszere a szlovák-magyarra

Szerdán 8:00-kor indult el az online jegyvásárlás a március 21-i Szlovákia-Magyarország Eb-selejtezőre, hiszen ez a párosítás gyakorlatilag a tökéletes szurkolói program: a szlovákok nagyjából akkora ősellenségnek számítanak, mint Románia, viszont Nagyszombat (ott rendezik a meccset) még közel is van. A szlovák szövetség 2000 vendégjegyet biztosított a magyaroknak, aminél nyilvánvalóan sokkal többen indulnának el mutogatni kicsit,

de sajnos a Magyar Labdarúgó Szövetség jegyvásárlási rendszere nincs felkészülve nagy érdeklődésre, és már az ötödik percben összeomlott.

Jelenleg a fent látható kép fogadja a vásárolni vágyókat.

Bár elsőre nem tűnik összeomlásnak, valójában nagyjából lehetetlen feladat jegyet venni: azon szerencsések közül, akiket kisorsolt a rendszer, mindenkit kidobott rövid időn belül, másoknak pedig azt mutatta már pár perccel a jegyvásárlás kezdete után, hogy elfogyott az összes. Mások arra paanszkodtak, hogy a fizetési szakasz előtt közvetlenül fagyott le az egész, frissítés után pedig már eltűntek a jegyek a kosarából. Egy kommentelő azt állítja, tőle a pénzt is levonták, de egyelőre semmiféle visszaigazolást vagy jegyet nem kapott.

A helyzet kísértetiesen hasonlít a 2015-ös Magyarország-Románia meccs előtt tapasztaltra, akkor szintén percek alatt adta meg magát az egész felület. Utána az MLSZ-elnök Csányi Sándor azt ígérte, megtudja, ki a felelős ezért a botrányért. 

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek