+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. február 5. kedd, 17:40
Például egy ingyen érkezett, de havi 60 ezer eurót kereső játékos okos és nem drága igazolás az NB I listavezetőjének.

Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a Digi Sport reggeli műsorában beszélt egy kicsit a Fradi focicsapatának téli igazolásairól. Az már nekünk is feltűnt, hogy ha fociról van szó, a legkevésbé sem érvényesülnek a kormány elvei a kultúrák keveredésével kapcsolatban, viszont akkor még le sem igazolták a csapathoz a kazah Kajrat Almatitól érkezett brazil Isael da Silva Barbosát, aki 30 évesen a legértékesebb játékos, aki valaha is az NB I-ben focizott. Mivel ő ingyen érkezett, Orosz büszkén mondhatta a műsorban, hogy

 

mivel a Fradi infrastruktúrája meggyőző, képesek voltak okosan és nem drágán igazolni játékosokat.

 

Na most Orosz Pál azt kihagyta a számításból az őrült spórolást végző Fradi oldalárül, hogy Barbosa fizetése a Videoton általában megbízható szurkolói blogja szerint havonta 60 ezer euró körül mozog, tehát úgy 19 millió forintról beszélünk. 

 

Hivatalos információ azért nincs ezekről a fizetésekről, mivel Magyarországon se az átigazolási összegek, se a játékosok fizetése nem nyilvános.

 

Az, hogy a Ferencvárosnál nem drága és okos igazolásnak hívják, talán meg is magyarázza, mire megy el az NB I-es csapatok körül az Európában sehol máshol nem látott mértékben megnőtt pénzügyi keret például 2017-ben. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Miután Salvini 2018 tavaszán elárulta a többi olasz jobboldali pártot az Öt Csillag Mozgalommal való kormányzás kedvéért, most, hogy kitaktikázta magát a hatalomból, azok békejobbot nyújtottak neki.

Egyelőre az élettani hatásait tesztelték az eddigi leghosszabb repülőútnak, ráadásul rakomány és csomagok nélkül indult a gép.

A KDNP-s Aradszki András szerint ha az új ellenzéki polgármester, Csőzik László bocsánatot kér, akkor azzal bizonyítja jó szándékát.

Kína hivatalosan még csak nem is jelezte, miért halasztják el a Volt egyszer egy Hollywood című film premierjét.

Ha jogerős lesz az illetékes területi választási bizottság döntése, november 10-én kell ismét szavazniuk a jászberényieknek.

Nagyobb baja is van Győrnek a polgármester szexbotrányánál: csúcsidőben folyamatosan maradnak ki a buszok, megoldás egyelőre nem látszik.

A hatóságok nem örültek neki különösebben, hogy elkezdene rendesen bánni felhasználói adataival a közösségi oldal, de Zuckerbergék őket is megpróbálják segíteni.

A hét kérdése

Egy kormányközeli lap népszavazást akar arról, hogy a konzervatív Debrecen legyen Magyarország új fővárosa a liberális Budapest helyett. Mit szólsz hozzá? Ez a kérdés!

Azért ide elnéznénk

Pest felől csúnyán néz ki a Vác fölötti, leharapott hegy, de most egy túrán megmutatják a másik, szebbik oldalát. Október 20.

Bécsben, október 28-án!

Áldokumentumok, fiktív bizonyítékok, emlékkollázsok, időutazó tárgyak december 1-ig!

Ezt is szerettétek

Minek folyton inspirálódni? – kérdez vissza Tarlós István, mikor arról kérdezzük, melyik kelet-európai város példájából inspirálódhatna Budapest. Nagyinterjű a főpolgival!

Elfogadna-e Tarlóstól tanácsot, és lesz-e Kálmán Olga az alpolgármestere? Azonnali-nagyinterjú Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével!

A főpolgármester-jelölt elmondja, miért foglalkozik ennyit Berki Krisztiánnal, és mit szól a Fidelitas cirkuszos plakátjaihoz, vagy Tarlós megafonozásához. Nagyinterjú!

Bécsben a lakások csaknem egyharmada önkormányzati tulajdonban van, és a város a magáncégek bérházépítési programjait is támogatja, hogy kordában tartsa az albérletárakat. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás