A Szabad Föld főszerkesztését bízzák Gajdics Ottóra

Szerző: Hutter Marianna
2019.02.05. 15:29

Ugyan nem Gajdics Ottó vezeti majd a Magyar Nemzetté átnevezett Magyar Időket, azért őt sem hagyják az út szélén.

A Szabad Föld főszerkesztését bízzák Gajdics Ottóra

Gajdics Ottó lesz a Szabad Föld főszerkesztője – tudta meg az Azonnali. Mint az Azonnali elsőként megírta, a Magyar Idők eddigi főszerkesztőjeként dolgozó Gajdicsot lecserélik, és a holnaptól Magyar Nemzet névre átkeresztelt újságot helyette a szakmaiságot és színvonalat ígérő Ballai Attila fogja vezetni, aki a G-nap előtt a sportrovat vezetőjeként és lapszerkesztőként dolgozott a lapnál.

A hatvanezres példányszámú Szabad Föld nemrég azért került a figyelem középpontjába, mert a szocialisták egykori pénztárnoka, Puch László tavaly november végén adta el az akkor még Mészáros Lőrinc tulajdonában álló, azóta már a kormánypárti gigamédiaholding, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) számára felajánlott Mediaworksnek.

Gajdics Ottó egyébként a Karc FM nevű rádió főszerkesztője is, úgy tudjuk, ezt a feladatát a jövőben is ellátja.

A rádió oldalán Gajdics bemutatkozásában így ír magáról: „Hálás vagyok a sorsnak, amiért olyan munkát végezhetek, ami örömmel tölt el, mert amellett, hogy szellemileg is kiteljesedhetek benne, közben másokat szolgálhatok.”

Gajdics a Magyar Idők előtt dolgozott már a Magyar Nemzet lapszerkesztőjeként, a Lánchíd Rádió ügyvezető-főszerkesztőjeként, lapszerkesztőként a Szabad Földnél, és a Hír TV-nél is, ahol ő volt a műsorokért felelős vezérigazgató.

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek