+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. január 31. csütörtök, 08:33
Orosz prostituáltak segítségével mutatta be egy amerikai humorista Trumpnak, miért nincs köze az amerikai rekordhidegnek a felmelegedéshez.

Donald Trump amerikai elnök újfent kinevettette magát a nyilvánossággal, miután a maga józan logikájával utalt rá, micsoda baromság ez a klímaváltozás dolog. Ha arra tippelsz, hogy az USA-ban épp tomboló rekordhideget hozza fel érvként, jól gondolod:

 

„A gyönyörű Midwestben -51 fokra hűlt le a levegő, ez a leghidegebb, amit valaha is mértek, és még hidegebb is lehet a napokban. Az emberek csak percekig tudnak szabad levegőn tartózkodni. Most akkor mi is van a globális felmelegedéssel? Gyere vissza gyorsan, szükségünk lenne rád!”

 

A világ egy része csak pislogott az USA-t a klímaegyezményből is kivezető Trump újabb érvelésére, de aztán érkezett az arrafelé elég népszerű Noel Casler humorista, és az elnök környékén gyakran felmerülő dolgok segítségével magyarázta el, hogy is néz ez ki:

 

„Klímaváltozás Trumpnak: A melegedő óceánok okozzák a hidegebb éghajlatot. Ez olyan, mint amikor egy (vagy kettő) orosz prosti belepisil az ágyadba. Bár amikor először ér a pisi az arcodhoz, langyosnak tűnik, idővel egyre hidegebb lesz tőle az ágy. Érted?”

 

Trumpnak mostanában nem csak a közösségi médiában kellemetlenek a napjai, hiszen a demokraták miatt az évértékelő beszédét sem tudta elmondani napokon keresztül, de a kormányzati leállásnak is úgy kellett véget vetnie, hogy továbbra sem épült meg a kampányígéreteinek szimbólumának számító falból az USA-Mexikó határon.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Puebla állam kormányzója, Luis Miguel Barbosa valószínűleg megnyerte a félretájékoztatási versenyt online beszédében.

Ugyanazzal a kanállal áldoztattak végig híveket, miközben a koronavírus a nyállal terjed leginkább. Megkérdeztük, hogy csinálják ezt a magyarországi ortodoxok.

A brit egészségügyi rendszernek legalább húszezer ilyen készülékre lenne szüksége, a kényszerűségből nem versenyző csapatok segíthetnek be.

Vlagyimir Putyin szóvivője maga erősítette meg, hogy az elnöki hivatalból is pozitív lett egy ember tesztje. A sajtó tud.

Az érkező magyar kamionosokra 14 nap karantén vár mostantól, akkor is, ha nem mutatják koronavírus gyanúját.

A britek heteken belül házilag is tesztelhetik, megfertőződtek-e a koronavírussal. Elérhető lesz-e ilyen teszt Magyarországon is? Egyáltalán van értelme?

A hét kérdése

Őket üti meg a legjobban a koronavírus miatti leállás: te mivel segíted a fennmaradásukat? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Csatlakozz a csoportunkhoz, és vészeljük át együtt a karantént!

Minden este 8-kor az erkélyről vagy ablakból, amíg aktuális.

Március 28-án fél 9-től kapcsolj le mindent otthon: környezetvédelemnek és digitális detoxnak is jó.

Bulizz virtuálisan fél Béccsel március 28-án éjszaka, ingyen!

Ezt is szerettétek

Indul az Azonnali Trianon 100 podcastsorozata! Itt nem az a téma, hogy kinek fáj vagy nem fáj eléggé Trianon, hanem, hogy mi történt. Az első vendég Révész Tamás hadtörténész.

Pedig két nappal korábban kezdődött, mint a pesti, és még Kossuth Lajos is hatással volt rá.

„Szovjetológiának” tűnik Olaszországból a magyar kormány kommunikációja a koronavírusról – mondta a Helyzetben Stefano Bottoni magyar-olasz történész.

Hogyan hozta a sírból vissza esélyeit Joe Biden? Miért veszíthet akár tömegesen latinó szavazókat Bernie Sanders? Dörzsölheti-e a tenyerét Trump?

Meddig engedi elfajulni a bulit az MNB, és mikor szab gátat a gyenge forintnak? Lesz-e 350 forintos euró? Zsiday Viktor és Isztin Péter magyarázzák el.

A SME felvidéki magyar főszerkesztője, Balog Beáta a karrierjéről, a Kuciak-gyilkosság utáni szlovák médiáról és arról, milyen hatással volt a NER a határon túli magyarságra.

Twitter megosztás Google+ megosztás