Ennyire érzékletesen még senki nem magyarázta el a globális felmelegedést

Szerző: Fekő Ádám
2019.01.31. 08:33

Orosz prostituáltak segítségével mutatta be egy amerikai humorista Trumpnak, miért nincs köze az amerikai rekordhidegnek a felmelegedéshez.

Ennyire érzékletesen még senki nem magyarázta el a globális felmelegedést

Donald Trump amerikai elnök újfent kinevettette magát a nyilvánossággal, miután a maga józan logikájával utalt rá, micsoda baromság ez a klímaváltozás dolog. Ha arra tippelsz, hogy az USA-ban épp tomboló rekordhideget hozza fel érvként, jól gondolod:

„A gyönyörű Midwestben -51 fokra hűlt le a levegő, ez a leghidegebb, amit valaha is mértek, és még hidegebb is lehet a napokban. Az emberek csak percekig tudnak szabad levegőn tartózkodni. Most akkor mi is van a globális felmelegedéssel? Gyere vissza gyorsan, szükségünk lenne rád!”

A világ egy része csak pislogott az USA-t a klímaegyezményből is kivezető Trump újabb érvelésére, de aztán érkezett az arrafelé elég népszerű Noel Casler humorista, és az elnök környékén gyakran felmerülő dolgok segítségével magyarázta el, hogy is néz ez ki:

„Klímaváltozás Trumpnak: A melegedő óceánok okozzák a hidegebb éghajlatot. Ez olyan, mint amikor egy (vagy kettő) orosz prosti belepisil az ágyadba. Bár amikor először ér a pisi az arcodhoz, langyosnak tűnik, idővel egyre hidegebb lesz tőle az ágy. Érted?”

Trumpnak mostanában nem csak a közösségi médiában kellemetlenek a napjai, hiszen a demokraták miatt az évértékelő beszédét sem tudta elmondani napokon keresztül, de a kormányzati leállásnak is úgy kellett véget vetnie, hogy továbbra sem épült meg a kampányígéreteinek szimbólumának számító falból az USA-Mexikó határon.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek