Vajon felismerik a budapestiek az ellenzéki előválasztás arcait?

2019.01.29. 17:50

Kimentünk az utcára, hogy az épp zajló baloldali előválasztásról érdeklődjünk a budapesti lakosságtól. Melyik jelöltben van elfojtott agresszió? Ki elég jóképű? Mit gondolnak, ki melyik pártban politizál? Egyáltalán kire emlékeznek az emberek? Mindenre válaszolunk!

A hétfőn elkezdődött, és egészen vasárnap délig tartó baloldali előválasztáson Karácsony Gergely és Horváth Csaba közt választhatnak azok a szavazók, akik szeretnék, hogy majd valamikor valaki megverje Tarlós Istvánt a budapesti főpolgármester-választáson. Ha már úgyis örök probléma, hogy nincs elég jellegzetes figurája a magyar ellenzéknek, megnéztük, kettejük közül kinek az arca ugrik be több embernek, és egyáltalán tudják-e, melyik pártokat képviselik. 

A videóból több fontos dolog is kiderül

például a szocialista Horváth Csaba sármjáról, a párbeszédes Karácsony Gergely elfojtott aggressziójáról, az előválasztást reklámozó villámos plakátdizájn minőségéről,

és persze arról is, hogy ki tűnik ránézésre fideszesnek.

Kulcsár Árpád
Kulcsár Árpád az Azonnali újságírója
Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek