Soros pénzét árulja a Kétfarkú Kutyapárt

Szerző: Kulcsár Árpád
2019.01.28. 20:55

Most kiderült, kik a legnagyobb ellenségek: Juncker és Sargentini mellé Nagy Blanka is felkerült a bankjegyekre.

Soros pénzét árulja a Kétfarkú Kutyapárt

Pénzt árul a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, azt mondják, olyat, amilyenekkel maga Soros György látta el az országot, és az állam ellenségei vannak rajta.

A legnagyobb ellenség Jean-Claude Juncker, ugyanis ő virít a Soros-húszezres egyik oldalán, a másikon meg brüsszeli látkép van azzal a felirattal, hogy Állítsuk meg Brüsszelt, túl sok pénzt küld!

Maga Soros György csak a tízezresre fért rá, igaz, ennek a hátoldalán éppen migránsok özönlik el Magyarországot.

Őt Judith Sargentini követi a Magyarország elleni 7-es cikkelyes eljárás EP-beli megszavazásakor megörökített fotóval. 

Úgy tűnik, a negyedik legveszélyesebb egyénnek az államunkra nézve Varju László DK-s országgyűlési képviselőt tartják a kétfarkúak, ő az ugyanis, aki a kétezres bankón ádáz küzdelmet vív az MTVA biztonsági őrei ellen. A hátlapon pedig Hadházy és Szél Bernadett vannak persze, akiket könnyebben sikerült kirakni a székházból.

A kisebb címletekre is honfitársak kerültek fel, Gulyás Márton aktivista forradalmársapkában, az S jelet viselve feszít az ezresen.

Nagy Blanka meg felfért az ötszázasra, aminek a hátulján éppen Bayer Zsolt rántja le a leplet a gimnazista lány igazi mivoltáról.

Egyébként mindez csak kétezer forintba kerül, a kétfarkúak weboldalán lehet rendelni belőle

A pénz árulása egyébként nem példa nélküli: a német viccpárt már csinált ilyet. A Die Partei a jobboldali populista AfD aranybizniszét kiparodizálva indított olyan akciót, hogy 20, 50 és 100 eurós címleteket adtak, mindegyiket 5 euróval drágábban. Ezzel ugyanazt a joghézagot használták ki, mint az AfD: hogy a német pártfinanszírozási szabályok nem a nyereséget, hanem a teljes forgalmat veszik alapul. Utóbb persze módosították a törvényt, és a Die Partei még egy pert is kapott a nyakába, de végül sikerült megúszniuk a pénzbírságot.

FOTÓK: MKKP

Kulcsár Árpád
Kulcsár Árpád az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek