Ki legyen a Momentum főpolgármester-jelöltje? Szavazz!

2019.01.25. 10:37

Eredetileg Veiszer Alindát akarták felkérni, de a műsorvezető rövid gondolkodás után nemet mondott. Szerinted kit kéne indítaniuk Tarlós ellen?

Ki legyen a Momentum főpolgármester-jelöltje? Szavazz!

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Úgy tűnik, hogy szép magyar hagyományokat követve főpolgármester-jelölt casting van Momentumnál, azonban

az első kiszivárgott jelölt-jelölt, Veiszer Alinda hamar el is állt a lehetőségtől

értesült a hvg.hu. A Momentum ennek ellenére nem mond le arról a tervéről, hogy önálló főpolgármester-jelöltet indítson, legalábbis Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja arról beszélt a hírportálnak, hogy több győzelemre esélyes jelöltben is gondolkodnak.

A Momentum castingja egyébként kicsit késve csatlakozik az ellenzéki főpolgármester-keresésbe, ugyanis folyik már az előválasztási küzdelem első köre a baloldalon a szocialisták fővárosi frakcióvezetője, Horváth Csaba és a párbeszédes Karácsony Gergely zuglói polgármester között; miközben az egyelőre csak az LMP által támogatott Puzsér Róbert is bőven kampányol már – ő azonban a Liberálisok jelöltjével, Sermer Ádámmal együtt csak az előválasztás második fordulójába kapcsolódik majd be.

Hogy a momentumos jelölt is részt vesz-e majd az előválasztáson, vagy külön indul, arról Fekete-Győr András pártelnök nem akart nyilatkozni január elején, az azonban biztos, hogy saját jelöltet keres a párt. Veiszer Alinda nem jött össze, szóval az a kérdésünk a héten, hogy

szerinted kit indítson a Momentum a budapesti főpolgármester-választáson? Szavazz!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek