Keresztény seregek szemben veletek, erőtlen buzeráns libsi gyerekek

Szerző: Fekő Ádám
2019.01.10. 18:43

Újra megjelent az ország egyetlen igazán mindent átlátó rappere, Dé:Nash, hogy ezúttal végre egészen konkrétan befenyítse a brüsszeli csicskákat!

Keresztény seregek szemben veletek, erőtlen buzeráns libsi gyerekek

Új dalt adott ki a nem is olyan régen nekünk velünk is jót beszélgető Krúbi felfedezettje, Dé:Nash. A sokszorosan idézőjelbe tett hiphopban utazó fapofával szövegelő úriember már bemutatkozó dalában is a magyar néplélek kedvenc dolgairól beszélt, most viszont egészen konkrétan megfogalmazta azt, amit már 2010 óta tud mindenki az országban és lassan remélhetően egész Európában: 

jönnek a visegrádi négyek, vagyis a V4, és rendet tesz a béna libsik, buzik és egyéb gonoszak között.

Nem csak a dalszöveg alkalmas rá, hogy akár oda rakják iskolai ünnepségeken a Himnusz és a Szózat mellé, de a videó is tökéletesen hozza azt a fenyítést, amit a V4 produkálhat a világban. 

Ez itt nem a reklám helye, de azért mégis fontosnak tartom megjegyezni, hogy Dé:Nash hamarosan koncertezni is fog, ahol ott a helye mindenkinek, akinek elege van a béna nyugatból!

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek