Mit jelent be Orbán Viktor a rendhagyó kormányinfón? Szavazz!

Szerző: Techet Péter
2019.01.08. 20:51

Maga Orbán Viktor tartja a kormányinfót csütörtökön! Mi jöhet még, ami miatt a nem kormánypárti sajtó elé áll a miniszterelnök? Kirúgja Gulyás Gergelyt? Végigeszi a Gundel-étlapot? Boldog karácsonyt kíván? Szerinted? Szavazz!

Mit jelent be Orbán Viktor a rendhagyó kormányinfón? Szavazz!

Az idei év első kormányinfóját nem Gulyás Gergely kancelláriaminiszter tartja, hanem maga Orbán Viktor, aki immáron Budáról látogathat át Pestre.

Mi lehet azonban a szerepcsere oka? Elirigyelte az újságírókkal való incselkedést Orbán? Belátta, hogy mostani kancelláriaminisztere, Gulyás Gergely nem hozza megfelelőlen az előzőt, Lázár Jánost?

Valami nagy bejelentés jön? Egy igazi nemzeti ügy, sorskérdés, amiről a kormányfő személyesen akarja tájékoztatni a sajtót? Vagy csak vicc az egész, és végül mégis Gulyás Gergely jelenik meg a kormányinfón?

Szavazz!

FRISSÍTÉS (január 9.): A Lázár Jánosról szóló válaszopció már korábbi verziójában is a miniszterelnök cinikus kegyetlenségén, nem pedig az akasztáson viccelődött, de mivel a reakciók azt mutatják, hogy nem mindenki tudta vagy akarta ezt megérteni, ezért finomítottunk rajta.

Techet Péter
Techet Péter az Azonnali főmunkatársa

Doktori jogból és történelemből, külpolitika érdeklődésből, Közép-Európa hobbiból. Münchentől New Yorkig sok helyen volt otthon. Többet élt Triesztben, mint a NER-ben.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek