+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Kulcsár Árpád
2019. január 4. péntek, 14:12
A képviselő azt mondja, más esetben mosolyogna a dolgon, de ezt a fenyegetést komolyan veszi.

Halálos fenyegetést kapott a csütörtöki napon Mirkóczki Ádám, a Jobbik parlamenti képviselője, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke. Mirkóczki az Azonnalinak elmondta, hogy levélben érkezett a fenyegetés, és egyértelműen politikai indíttatású, ugyanis annak írója a Jobbik

 

úgynevezett politikai páfordulását és a balliberális erőkkel való összeborulását sérelmezte, mielőtt megfenyegette a képviselőt, hogy megöli őt és a családját is.

 

A politikus nem kívánt részletes információkat kiadni a levél tartalmáról, azt azonban jelezte, hogy néhány részlet miatt úgy véli, komolyan kell vennie a fenyegetést.

 

„Alapvetően az ilyeneket máskor megmosolyognám, bár hozzáteszem, hogy levélben még sosem kaptam fenyegetést: és van benne néhány dolog, ami miatt nagyon szeretném, hogy kiderüljön, ki írta.

 

Engem ugyanis fenyegethetnek az nem zavar különösebben, de a családomat még viccből se tegyék” - mondta.

 

A politikusnak nincs tudomása róla, hogy a párttársai kaptak volna hasonlót fenyegetéseket. A képviselő az illetékes hatóságokhoz fordult az ügy felderítése érdekében.

 

A Jobbiknak az üggyel kapcsolatban írott közleményében a párt hozzáteszi:

 

„sajnálatos, hogy a Fidesz-KDNP százmilliárdos hazug gyűlöletkampánya ide vezetett”.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Már a képmegosztónál is belátták, rettentő káros a fiatalok testképére, ha az arcukba nyomják a pénzért megvásárolható szépülést.

Az Ireland Simpsons Fans csoport saját pártjának tényleg egy fánk lesz a logója, de amúgy nagyon úgy tűnik, nem egy új viccpárt lesz az ISF Party.

Százezer ember vonult végig New York pénzügyi negyedén, hogy aztán meghallgassa a svéd klímaaktivistát. Az Azonnali ott volt, és hoztunk nektek képeket!

Németország eddigi legnagyobb klímatüntetéseit rendezték ma meg. Az Azonnali ott volt, és megmutatja nektek a legjobb transzparenseket!

A Szabadságpárt gyorsan szeretne szalonképesebbé válni, hogy újra elfogadható koalíciós partner lehessen a Kurz-féle Néppárt számára.

A hét kérdése

A szélsőjobb által is oly sokat emlegetett európai életmód védelme névvel ellátott biztosi portfóliót sokan betámadták. Ha rajtad múlik, mire neveznéd át?

Azért ide elnéznénk

Ezen három dolog kombinációja lesz szeptember 27-29 között, naná, hogy Szentendrén.

Milyen volt az erdélyi Magyar Autonóm Tartomány? Szeptember 27-én a Kutatók éjszakáján szó lesz róla.

Neoliberálisok, posztmarxisták, populisták vagy konzervatívok legyenek? Schiffer és Lányi megmondja. Szeptember 27.

Szeptember 28-án végig lehet kóstolni egy csomó gőzgombócot. Mellé koncertek.

Újra az irodalom és könyvkultúra központja lesz négy napra a Várkert Bazár október 10-től.

Ezt is szerettétek

Mennyire kapják meg a mindennapi szexizmust azok a lányok, akik bevallottan azzal akarnak érvényesülni, hogy jól néznek ki?

Kik azok, akikről első ránézésre nem mondaná meg az ember, hogy hosszú évek óta fideszesek? Összeszedtük!

Kárpátaljáról viszont mentőt fizetnek a magyarok a határig, hogy eljussanak a rossznak tartott magyar egészségügybe. Mutatjuk, miért.

Mutatunk pár jó társasjátékot, amiben tényleg kell gondolkodni, és nem is feltétlenül a többiek kisemmizése vagy kiiktatása a cél. Azonnali-lista!

Twitter megosztás Google+ megosztás