+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Kulcsár Árpád
2019. január 4. péntek, 14:12
A képviselő azt mondja, más esetben mosolyogna a dolgon, de ezt a fenyegetést komolyan veszi.

Halálos fenyegetést kapott a csütörtöki napon Mirkóczki Ádám, a Jobbik parlamenti képviselője, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke. Mirkóczki az Azonnalinak elmondta, hogy levélben érkezett a fenyegetés, és egyértelműen politikai indíttatású, ugyanis annak írója a Jobbik

 

úgynevezett politikai páfordulását és a balliberális erőkkel való összeborulását sérelmezte, mielőtt megfenyegette a képviselőt, hogy megöli őt és a családját is.

 

A politikus nem kívánt részletes információkat kiadni a levél tartalmáról, azt azonban jelezte, hogy néhány részlet miatt úgy véli, komolyan kell vennie a fenyegetést.

 

„Alapvetően az ilyeneket máskor megmosolyognám, bár hozzáteszem, hogy levélben még sosem kaptam fenyegetést: és van benne néhány dolog, ami miatt nagyon szeretném, hogy kiderüljön, ki írta.

 

Engem ugyanis fenyegethetnek az nem zavar különösebben, de a családomat még viccből se tegyék” - mondta.

 

A politikusnak nincs tudomása róla, hogy a párttársai kaptak volna hasonlót fenyegetéseket. A képviselő az illetékes hatóságokhoz fordult az ügy felderítése érdekében.

 

A Jobbiknak az üggyel kapcsolatban írott közleményében a párt hozzáteszi:

 

„sajnálatos, hogy a Fidesz-KDNP százmilliárdos hazug gyűlöletkampánya ide vezetett”.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Fókuszban: Orbán Viktor huszonkettedik évértékelője.

Egészen meglepő helyen tűnt fel a zalai termálváros: Európa legjobb helyeit listázva szavazták fel a tizenkettedik helyre a titokzatosan működő European Best Destinationsön.

A választók megbüntették az AfD-t és a velük Türingiában összefogó pártokat. A Hanza-városban a baloldali pártok majdnem a szavazatok kétharmadát hozták el.

A várakozásoknak megfelelően alakultak a nevadai kaukuszok eredményei, Bernie Sanders már az elnyert delegáltak tekintetében is az élen.

Olyan embert választottak a jobbikosok pártalapítványuk kuratóriumának élére,
akinek a neve máltai offshore iratokban merült fel.

A legnagyobb példányszámú szlovák napilap, a SME felvidéki magyar főszerkesztője, Beata Balogová egy héttel a szlovákiai választások előtt a Helyzetben!

Keményen beszólt Tóth
Bertalan a DK-ba igazoló polgármestereinek és a DK-nak is, kijelentve: senki nem tekintheti az MSZP-t a
saját lábtörlőjének!

A hét kérdése

Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Azért ide elnéznénk

Piac-e a világpiac? Magántulajdon-e a cégbirodalom? Fennmaradhat-e a demokrácia és a jogállam piacgazdaság nélkül? Létezik-e „harmadik út"? Február 21.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

A francia új hullám mestere napjainkban is töretlenül alkot. Február 23-án a Film/Szocializmus című munkáját megtekinthetitek a Patyolatban.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás