Hogyan készülnek a politikusok a szilveszterre?

Szerző: Hutter Marianna
2018.12.30. 20:22

Vajon mit csinál egy KDNP-s szilveszterkor? Ki az, aki már a nagy buli előtti napon el kezdett főzni, és ki az, aki köszönetet mondott az elvtársainak? És miért szidta meg magát Vona Gábor?

Hogyan készülnek a politikusok a szilveszterre?

Bár a bejgli-evős, karácsonyfa alatt cukiskodó képek ideje lejárt, a közelgő új év is jó apropót biztosít a politikusoknak arra, hogy legyen miről posztolniuk a közösségi oldalaikon. Következzen egy válogatás a szilveszterre hangolódó posztokból!

1. Hogyan ünnepel egy KDNP-s ?

Erre a kérdésre maga a kisebbik kormánypárt adja meg a választ, ugyanis egyenesen videósorozatot készített arról, képviselőik hogyan fogják tölteni az ünnepet. Ebből többek közt kiderül, hogy a Soros György tervét sátáninak tartó Aradszki András, a párt frakcióvezető-helyettese baráti házaspárokkal fog ünnepelni, és

„a baráti kör természetesen KDNP-sek és fideszesek vegyesen”.

Vagyis egy „nagyon kényelmes, polgári” ünneplés vár a politikusra. Aki kíváncsi, hogy hogyan ünnepel a többi KDNP-s, az itt és itt nézheti meg a videókat.

2. Van, aki már főz

A gasztronómia iránti rajongásáról is ismert Gyurcsány Ferenc nem bízza a véletlenre az új évi bulit: már vasárnap elkezdett főzni. A DK elnöke Facebook-oldalán arról írt: nem szokott minden nap negyven emberre főzni, húslevest, pörköltöt és párolt káposztát készít.

3. Köszönet az elvtársaknak

A szocialisták alelnöke, Komjáthi Imre hálaadással hangolódott az új évre. Mint írta, ​köszöni a segítséget minden „barátjának, elvtársának és harcostársának”.

„Teszem amit a szívem diktál, ami baloldalon van és vörös. Szorgos népünk győzni fog!”

4. Bakiparádéval az újévbe

„Humor. Érted? Humor!”

– így figyelmezteti a politikusból vloggerré lett Vona Gábor követőit arra, hogy válogatásvideót közöl az év közben elkövetett bakijaiból. Így például láthatjuk, ahogy Vona Gábor belegabalyodik egy-egy mondatba, énekel vagy éppen megszidja magát azzal, hogy „össze-vissza zagyválasz”.

FOTÓ: Flickr

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek