+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2018. december 27. csütörtök, 18:53
Sajnos azzal a problémával ő is tisztában van, hogy a Beatles négy tagjából ketten már nem élnek, de azért álmodozni még szokott róla.

Bár Paul McCartney sokáig nem is volt hajlandó Beatles-dalokat játszani a koncertjein, 76 éves korára azért kicsit megengedőbbé vált a témával kapcsolatban. Például mesélni már szokott minden idők legnagyobb zenekaráról, most épp arról, hogy ha rajta múlna, és élne még George Harrison és John Lennon, már rég összeálltak volna újra. 

 

„Nagyon jó lenne megint összehozni a Beatlest. Az ember mindig belegondol, mi lenne, ha? Sajnos persze nem tudjuk megoldani. Mindig elszomorít, ha Johnra és George-ra gondolok, mert mindkettejüknek itt lenne még a helye. Johné egy szörnyű eset, George-é pedig egy szörnyű betegség”

 

mondta a skót BBC-nek adott interjújában.

 

McCartney ettől függetlenül saját bevallása szerint szokott néha találkozni a két elhunyttal, mivel zenészként amúgy is sokat álmodik arról, hogy a színpadon áll épp, és sokszor épp felük szokott zenélni. „Tulajdonképpen már összeállt a Beatles, de csak az álmaimban.”

 

 

John Lennont 1980-ban lőtte le az azóta is börtönben ülő Mark Chapman, George Harrison pedig 2001-ben adta fel a rák elleni küzdelmet. A Beatles még életben lévő két tagja viszont aktív, McCartney rendszeresen koncertezik, a dobos Ringo Starr pedig egy lemezt is kiadott 2017-ben. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Nagyobb baja is van Győrnek a polgármester szexbotrányánál: csúcsidőben folyamatosan maradnak ki a buszok, megoldás egyelőre nem látszik.

A hatóságok nem örültek neki különösebben, hogy elkezdene rendesen bánni felhasználói adataival a közösségi oldal, de Zuckerbergék őket is megpróbálják segíteni.

A honvédelmi államtitkár szerint a szocialista Bangóné úgy viselkedik, mint aki megőrült. Mindezt azért, mert az ellenzék új választást akar Csepelen, miközben a Fidesz is több helyen számoltat újra.

Szerintük legalább annyit érdemelnének a nyugat-balkáni régió népei, hogy az Európai Unió világosan mondja meg, mi a helyzet pontosan.

„Ez itt a finn-svéd határ. Negyven éve nem történt itt semmi.” Miért is jó az, hogy az EU dögunalmas?

Éjfélig vitatkoztak, de nem jutottak egyezségre az EU-s vezetők a nyugat-balkáni bővítés ügyében, még csak ígérgető dokumentumra sem futotta.

Bangóné Borbély Ildikó szerint annyira egyértelmű, hogy elcsalta a választást a helyi Fidesz, hogy az újraszámlálással sem elégednének meg.

A hét kérdése

Egy kormányközeli lap népszavazást akar arról, hogy a konzervatív Debrecen legyen Magyarország új fővárosa a liberális Budapest helyett. Mit szólsz hozzá? Ez a kérdés!

Azért ide elnéznénk

Kömlődi Ferenc kiállításmegnyitója Barcs Miklóssal, október 18-án a Jurányi Suterene-ben!

Piactúra, szitabuli, térbeéneklés, séta és számháború a 8-ban. Október 18-19-én!

Pest felől csúnyán néz ki a Vác fölötti, leharapott hegy, de most egy túrán megmutatják a másik, szebbik oldalát. Október 20.

Bécsben, október 28-án!

Áldokumentumok, fiktív bizonyítékok, emlékkollázsok, időutazó tárgyak december 1-ig!

Ezt is szerettétek

Minek folyton inspirálódni? – kérdez vissza Tarlós István, mikor arról kérdezzük, melyik kelet-európai város példájából inspirálódhatna Budapest. Nagyinterjű a főpolgival!

Elfogadna-e Tarlóstól tanácsot, és lesz-e Kálmán Olga az alpolgármestere? Azonnali-nagyinterjú Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével!

A főpolgármester-jelölt elmondja, miért foglalkozik ennyit Berki Krisztiánnal, és mit szól a Fidelitas cirkuszos plakátjaihoz, vagy Tarlós megafonozásához. Nagyinterjú!

Bécsben a lakások csaknem egyharmada önkormányzati tulajdonban van, és a város a magáncégek bérházépítési programjait is támogatja, hogy kordában tartsa az albérletárakat. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás