+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2018. december 27. csütörtök, 18:53
Sajnos azzal a problémával ő is tisztában van, hogy a Beatles négy tagjából ketten már nem élnek, de azért álmodozni még szokott róla.

Bár Paul McCartney sokáig nem is volt hajlandó Beatles-dalokat játszani a koncertjein, 76 éves korára azért kicsit megengedőbbé vált a témával kapcsolatban. Például mesélni már szokott minden idők legnagyobb zenekaráról, most épp arról, hogy ha rajta múlna, és élne még George Harrison és John Lennon, már rég összeálltak volna újra. 

 

„Nagyon jó lenne megint összehozni a Beatlest. Az ember mindig belegondol, mi lenne, ha? Sajnos persze nem tudjuk megoldani. Mindig elszomorít, ha Johnra és George-ra gondolok, mert mindkettejüknek itt lenne még a helye. Johné egy szörnyű eset, George-é pedig egy szörnyű betegség”

 

mondta a skót BBC-nek adott interjújában.

 

McCartney ettől függetlenül saját bevallása szerint szokott néha találkozni a két elhunyttal, mivel zenészként amúgy is sokat álmodik arról, hogy a színpadon áll épp, és sokszor épp felük szokott zenélni. „Tulajdonképpen már összeállt a Beatles, de csak az álmaimban.”

 

 

John Lennont 1980-ban lőtte le az azóta is börtönben ülő Mark Chapman, George Harrison pedig 2001-ben adta fel a rák elleni küzdelmet. A Beatles még életben lévő két tagja viszont aktív, McCartney rendszeresen koncertezik, a dobos Ringo Starr pedig egy lemezt is kiadott 2017-ben. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Az egyelőre kérdés, hogy Barcelonába vagy Moszkvába ment a miniszterelnök leggazdagabb bizalmasa. Közben arról is beszélt, a pénznek, vagy a szakértelemnek köszönhető-e a javuló foci.

Brazíliában ma már az emberektől kell kunyerálnod,
ha az LMBTQ-ról
akarsz filmet készíteni.

Ha a Fidesz nem ügyködik azon, hogy megszivassa az ellenzéki frakciókat, ma aligha bővült volna a DK padsora
a Liberálisok elnökével.

Úgy volt, hogy májusra tolják a tisztújítást a Jobbikban, de az elnökség most mégis inkább január 25-én megtartaná azt. Jakab Péter újraindul, de módosít a feltételein.

A Győri Audi ETO legendás kézilabdázója szerint a fideszes Dézsi Csaba András a garancia arra, hogy bővüljenek a lehetőségek a győri sportban.

Karácsonyi körkérdést indít az Azonnali: mit ajándékozna Gyurcsány Ferencnek és Orbán Viktornak Bugár Béla, a szlovákiai Híd párt elnöke?

A hét kérdése

Miközben Matolcsy György, a Párbeszéd, az LMP és a Momentum azon vitázik, jó vagy rossz lenne-e Magyarországnak az euró minél előbbi bevezetése, az Azonnali az olvasókhoz fordul: kell-e nektek magyar euró?

Azért ide elnéznénk

Hogyan amerikanizálódtak a hazai ideológiai viták, a kampánytechnikák, a politikai intézményrendszer? Dec. 10.

Van-e esélyük a törököknek az EU-tagságra, vagy végleg keleten ragadnak? Vitaest december 10-én.

December 11-én az NKE-n lehet honvédelemről trécselni a kormány bevándorlásellenes kabinetjének vezetőjével.

Kifejezetten érdekesnek tűnő konferencia a budapesti Goethe Intézetben december 12-én.

November 22-től egészen december 15-ig a PIM-ben!

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás