Ekkora gyomrost még nem kapott a magyar sörforradalom

Szerző: Fekő Ádám
2018.12.27. 08:42

Nem várt helyről érkezett a támadás: az egykori szövetségi kapitány Lothar Matthäus lefényképezte, mit tart a tökéletes magyar sörnek.

Ekkora gyomrost még nem kapott a magyar sörforradalom

Az egy ideje nyílt titok, hogy bár edzőként többek közt Magyarországon is megbukott Lothar Matthäus nem szakított teljesen Magyarországgal, arra valószínűleg élő ember nem gondolt volna, milyen tökéletesen beilleszkedetta az országba. Nem a furcsa vállalkozásaira gondolok ezúttal, hanem a fogyaztási szokásaira. Az ember azt hinné, hogy a Bayern München, Inter Milan és a német válogatott legendája sörben például verhetetlen ízlésvilággal rendelkezik, erre kiposztolja, hogy ő a karácsonyt egy tökéletes magyar sörrel ünnnepli, 

egy korsó Borsodi Mesterrel!

A Twitterre kirakott képhez nem írta oda, hogy reklám lenne (eleve kérdéses, mekkora reklámereje van a Borsodi számára egy a sajtóból teljesen kikopott exfocistának), úgyhogy csak arra tudunk gondolni, hogy Matthäus tényleg a Borsodi Mestert tartja a tökéletes sörnek. 

A 2011 óta csapat nélküli Matthäus 2004 és 2006 között irányította a magyar válogatottat, ahol leginkább azzal hagyott nyomot, hogy elképesztően sok játékost hívott be egy-egy meccsre. A kommentelők nem értenek vele mind egyet, valaki a német söröket favorizálja, mások viszont a Sopronival és a Dreherrel támadnak.

FOTÓ: Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek