Miért jó ajándék Gyöngyösi Mártonnak egy rakamazi turulos mandzsetta?

2018.12.26. 08:49

Megnézi-e Gyöngyösi Márton a Reszkessetek, betörőket idén karácsonykor? Örül-e egy jó színárnyalatú nyakkendőnek? Mi az, amit minden évben megfogad, de sosem sikerül betartania? A Jobbik frakcióvezetője karácsonyi videóinterjúban vallott az Azonnalinak!

A tévé szigorúan ki lesz kapcsolva karácsonykor, így a Reszkessetek, betörők!-et sem nézi meg az ünnepek alatt Gyöngyösi Márton a családjával. A Jobbik frakcióvezetője az Azonnalinak adott ünnepi videóinterjúban elmondta:

a praktikus ajándékokat szereti.

Ezért például örül „egy jó színárnyalatú nyakkendőnek”, de azt is a legkedvesebb ajándékok közt tartja számon, hogy a felesége egyszer egy a rakamazi turul képével díszített mandzsettát csináltatott neki.

Gyöngyösi arról is mesélt: minden évben, így jövőre is megfogadja, hogy megpróbálja a „work-life balance-t” – vagyis a munka és a magánélet egyensúlyát – jobban megtalálni.

Az Azonnali több más politikussal is készített karácsonyi videóinterjút: Harrach Péterrel, a KDNP frakcióvezetőjével, Puzsér Róbert független polgármester-jelölttel, illetve Kovács Gergővel, a Kétfarkú Kutyapárt elnökével is.

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója
Bakodi Péter
Bakodi Péter az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek