Gyurcsánnyal csak szelfizni lehet, interjúzni nem

2018.12.17. 21:43

„Szelfizünk?” - kérdezte Gyurcsány Ferenc az Azonnali MTVA előtti tüntetésről tudósító újságírójától. Mikor Hutter Marianna azt válaszolta neki, hogy nem, viszont kérdezne párat, a Demokratikus Koalíció elnöke azt mondta, kérdést feltenni a szóvivőnek lehet.

Gyurcsánnyal csak szelfizni lehet, interjúzni nem

- Önnek nem lehet kérdést feltenni?

- Nem.

- De miért?

- Mert nem adok interjút.

- Senkinek?

- Nem.

- Meddig?

- Hát egy darabig.

- Kár.

- Ha mondanivalóm van, szólok.

Gyurcsány Ferenc helyett így a DK szóvivője, Rónai Sándor mondta el az Azonnalinak, hogy örülnek annak, hogy pártoktól függetlenül összejöttek sokan:

„Láthatóan egy olyan ellenzéki egység jött össze, amelyben mindenki arra koncentrál, ami összeköt minket, nem arra, ami elválaszt.”

Ez különösen érdekes kijelentés pont a DK-tól, a párt ugyanis korábban gyakran azért nem jelent meg kerekasztal-beszélgetésen, mert arra jobbikost is hívtak.

Rónai az Azonnalit arról is tájékoztatta, hogy feljelentést tesznek azért, mert Varju László DK-s országgyűlési képviselő ellen testi erőszakot alkalmaztak az MTVA-székház biztonsági őrei. Arra a kérdésre, hogy terveznek-e visszamenni képviselőik a közmédia épületébe, a DK-szóvivő azt mondta, egyelőre a tüntetésre koncentrálnak.

És milyen a hétfői tüntetés? Az Azonnalin végigkövetheted az MTVA-székház előtti tiltakozást!

FOTÓ: Gyurcsány Ferenc / Facebook

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől
Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek