Bangóné az Azonnalinak: Majdnem odavittek Papp Dánielhez, mert nem ismertek fel

2018.12.17. 10:07

Az MSZP-s Bangóné az MTVA épületéből nyilatkozott az Azonnalinak! Hogy hogyan jutott be, nem árulta el.

Bangóné az Azonnalinak: Majdnem odavittek Papp Dánielhez, mert nem ismertek fel

Az MTVA-székház előtti eseményeket percről percre közvetítjük az Azonnalin, ide kattintva nézheted, mi történt eddig!

 
„Én nem ismerek lehetetlent, ha van rés a pajzson, és ha nem végzik rendesen a munkájukat 80 milliárdért a fiúk”

– kezdte az Azonnalinak Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő, de hogy hogyan sikerült bejutnia az épületbe, azt nem osztotta meg velünk, mondván ugyanezzel a trükkel talán még be tud jutni egy-egy ellenzéki politikus az MTVA-ba.

„Követek végig két biztonsági őrt, de megmondtam nekik, hogy nehogy hozzám merjenek érni, mert feljelentem őket. A következő meg az lesz, hogy leverem őket, mint vak a poharat, mert van bennem ennyi indulat, miután itt vagyok bent a többiekkel.” Mint a politikus az Azonnalinak elmondta, a biztonsági őrök végül nem mertek hozzámérni, mert látták, hogy komolyan gondolja a sztorit.

Bangóné elmondta azt is, hogy mikor odament az egyik MTVA-alkalmazotthoz, hogy Papp Dánielt, a közmédia vezérigazgatóját keresi, először oda akarták vezetni a közmédia vezetőjének irodájába, mivel nem ismerték fel.

„Nem tudták, hogy ki vagyok, de aztán rájöttek, hogy valami nincs rendben, mert megkérdezték, ki vagyok. Aztán bemutatkoztam, és akkor már nem akartak odavezetni Papp Dánielhez.”

A vasárnapi tüntetésen öt pontot fogalmaztak meg a tiltakozók, az egyik Papp Dániel kirúgása az MTVA-tól. Az MTVA vezetőjének bírósági papírja van arról, hogy lehet őt hírhamisítónak nevezni.

FOTÓ: Bangóné Borbély Ildikó / Facebook

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől
Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek