Többszázezres bírságot kaptak a sípoló ellenzékiek

Szerző: Hutter Marianna
2018.12.13. 13:32

Több szocialista, egy DK-s és egy párbeszédes politikus is a fizetésmegvonással büntetett politikusok közt van. A hétfői sípolásért osztották a büntit.

Többszázezres bírságot kaptak a sípoló ellenzékiek

Négy-hatszázezer forint közti büntetést kaptak hétfői akciójukért az ellenzéki képviselők, amit fizetésmegvonással gyűjtenek be tőlük – derült ki egy csütörtöki közös ellenzéki sajtótájékoztatón, amelyet az MSZP-s Harangozó Tamás, az LMP-s Ungár Péter (aki az Azonnali többségi tulajdonosa is egyben), a DK-s Vadai Ágnes, a Párbeszéd frakciójában ülő Burány Sándor, illetve a független Szél Bernadett tartottak.

Ez a büntetés még csak az ellenzék hétfői sípolós-kiabálós akciójáért járt Kövér László házelnöktől.

A fizetésmegvonással büntetett képviselők közt van a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, Kunhalmi Ágnes, Szabó Sándor, Tóth Bertalan, Harangozó Tamás, a párbeszédes Tordai Bence, illetve a DK-s Varju László. Hogy mi történt hétfőn és kit talált meg az ülésteremből kivonuló ellenzéki politikusok haragja, arról itt és itt írt az Azonnali.

A sajtótájékoztatót a hvg.hu közvetítette.

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek