Fütty, obstrukció, kivonulás: mit csináljon még a parlamenti ellenzék?

2018.12.10. 21:09

Tüntetés, parlamenti obstrukció, füttykoncert, kivonulás: az ellenzék nagyjából minden látványos dolgot kimerített már, amit a rabszolgatörvény ellen tehet. Itt az ideje a csínytevésnek! De hogyan? Erről szól a hét kérdése!

Fütty, obstrukció, kivonulás: mit csináljon még a parlamenti ellenzék?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Mint azt az Azonnalin megírtuk, elég jó kis balhé zajlott le hétfőn a parlamentben, miután az ellenzék 2925 darab, obstrukciós céllal benyújtott módosító javaslatát a rabszolgatörvényhez egyszerre söpörte le Kövér László, majd amikor a képviselők többek közt sípolással adtak hangot elégedetlenségüknek, vad regulázásba kezdett a házelnök, aki még a házőrséget is odaállította a bejárathoz. Az ellenzéki képviselők végül úgy döntöttek, kivonulnak a parlamenti ülésről, leszámítva a Jobbik-szakadár Mi Hazánk Mozgalom tagjait.

A párbeszédes Szabó Tímea videónkban arról beszélt, hogy

ennél a pontnál már nincsenek pártok, csak teljes ellenzék van, akik minden eszközzel lassítani és akadályozni próbálják a törvény elfogadását.

Jó, jó, de hogyan? Hát ez most a hét kérdése!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek