Megszületett a tökéletes 21. századi edzőnyilatkozat

2018.12.07. 20:05

Természetesen a magyar foci szállította ezt a különösen mélyenszántó beszélgetést. Aki válaszol: Feczkó Tamás, az MTK edzője.

Megszületett a tökéletes 21. századi edzőnyilatkozat

Azért jó, hogy lassan kikopnak a magyar foci legnagyobb mellébeszélői, mert így végre olyan zsenik érkeznek az edzői pozíciókba, akik megfelelnek felgyorsult világunk elvárásainak. Itt van például Feczkó Tamás, aki az MTK szerdai kupameccsén kérdeztek meg róla, hogy értékeli a vereséget a harmadosztályú Ajkával szemben.

A válasz egyszerre sokatmondó, mégis lényegre törő, benne van a magyar futball múltja, jelene és jövője is egyben, miközben első ránézésre pofonegyszerű.

Sajnos a 1st Press riportere túl hamar érezte úgy, hogy ő már mindent megkapott a két éve még a Balmazújvárost irányító szakembertől, ezért nem tett fel kicsit szakmaibb kérdéseket, pedig Feczkó minden bizonnyal azokra  is olyan válaszokat adott volna, amikre még évekkel később is emlékezhetünk.

FOTÓ: MTK / Facebook

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek