Melyik fideszes politikus töltötte ki a leglelkesebben a nemzeti konzultációt?

Szerző: Hutter Marianna
2018.12.06. 07:01

Talán az a leglelkesebb fideszes, aki az elsők között mutatta be, hogyan tölti ki a nemzeti konzultációt? Vagy az, aki egyenesen egy postaláda tetején válaszolt, hogy mielőbb feladhassa válaszait? Vagy az, akinek tizenhét ember társasága kellett a konzultáláshoz? Szavazás!

Melyik fideszes politikus töltötte ki a leglelkesebben a nemzeti konzultációt?

Vagy központi utasításra, vagy önszorgalomból, de tény, hogy a Fidesz politikusai egymást túllicitálva népszerűsítik a kormány családokról szóló nemzeti konzultációját közösségi oldalaikon. Az Azonnali összeszedett néhányat a leglelkesebb kormánypárti kitöltő közül.

1. Németh Szilárd

A honvédelmi minisztérium államtitkárának javára legyen írva, hogy ő az elsők közt posztolt arról, hogyan is kell kitölteni a kérdőívet:

 

2. Simicskó István

A politikus, akinek honvédelmi miniszteri szolgálatára már nem tartottak igényt ebben a ciklusban, azzal is eldicsekedett, hogy már postára is adta a kitöltött ívet:

3.  Kósa Lajos

Persze az igazán profik, mint például Kósa Lajos, már egyenesen egy postaláda tetején töltik ki a kérdőíveket és nem érik be egy-két PR-fotóval, hanem videón örökíttetik meg a nagy eseményt. 

4. Nyitrai Zsolt

Mások azzal növelik a tétet, hogy nem egyedül, hanem társaságban töltik ki a kérdőívet, így tett például Nyitrai Zsolt is, aki az egyik polgármester társaságában abszolválta a feladatot:

5. Dunai Mónika

Persze vannak, akik nem érik be egyetlen kitöltő partnerrel, a fideszes Dunai Mónika például tizenhét (!) állampolgár társaságában konzultált nemzetileg:

6. Rétvári Bence

Ugyan az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára nem fideszes, hanem KDNP-s, de mindenképpen említésre méltó, hogy sikerült  Nagy Feróval közösen válaszolnia a kormány kérdéseire:

7. Czunyiné Bertalan Judit

Czunyiné nem hiába volt korábban digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos, ugyanis hallgatva a modern idők szavára, ő már interneten konzultált a kormánnyal. Kár, hogy mint az Azonnali megírta, a mostani nemzeti konzultáció online kitöltése is megtrükközhető. 

8. Font Sándor

Az irodalmi vénáját az Azonnalinak megcsillogtató Font Sándor még az e-mail címét is megadta a nemzeti konzultáció végén, hogy a jövőben is kapcsolatba léphessen vele a kormány:

Mit gondoltok, melyik fideszes politikus töltötte ki leglelkesebben a nemzeti konzultációt?
Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek