Budapesten is búcsút vehetünk a Slayertől

Szerző: Fekő Ádám
2018.12.03. 10:15

Utoljára láthatjuk Magyarországon a búcsúturnézó zenekart, úgyhogy aki szereti a vért, gyilkolást és kiabálást, az írja is be a naptárba!

Budapesten is búcsút vehetünk a Slayertől

Bár sokan aggódtak, hogy a két héttel ezelőtti bécsi koncert volt az utolsó Magyarországhoz közeli helyszín arra, hogy elbúcsúzzunk minden idők legnagyszerűbb metálzenekarától, a Slayertől, most mindenki megnyugodhat: a búcsúturnézó amerikai zenekar 2019. június 11-én a Papp László Sportarénában is megmutatja, miért ők a keménység és agresszió mértékegységei már 1985 óta. Az event ide kattintva érhető el, lehet izgulni. 

A zenekar már szépen megtépázva búcsúzik el, hiszen az énekes/basszusgitáros Tom Araya nyakát évek óta csavarok tartják a helyükön, ami miatt kevésbé látványos a színpadi produkciója, nem is beszélve a gitáros Jeff Hanneman 2011-es haláláról, amit egy húsevő baktérium okozott. A Slayer ettől függetlenül azóta is tökéletes koncerteket ad, úgyhogy valószínűleg júniusban is ez várható. 

Hogy érzékeltessem, mennyire jó zenekar a Slayer, ide is teszek egy videót, amin a különösen jó John Rambo című film fontos jeleneteire vágták rá a War Zone című slágerüket. Ha egy zene ennyire illik ahhoz, ahogy Rambo öl, akkor az jó zene ugyanis.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek