Chuck Norris: „Megtiszteltetés volt találkozni Orbán Viktorral”

Szerző: Fekő Ádám
2018.11.29. 18:30

Az akciócelebritás még hazaérése után is hálás volt, amiért együtt tölthettek egy kis időt a magyar miniszterelnökkel.

Chuck Norris: „Megtiszteltetés volt találkozni Orbán Viktorral”

Óriási skalp volt Chuck Norris budapesti látogatása Orbán Viktornak, hiszen nem csak pózoltak a TEK-kel és leforgatták a Kopók című már most legendás rövidfilmet többek közt arról, hogy a magyar miniszterelnök egy igazi utcai harcos, de az 1980-as évek ultrakonzervatív akcióhőse most Twitteren is kiemelte, mekkora buli volt neki egy a kirándulás. 

„Gena és én Budapesten voltunk, sok új barátot szereztünk, és abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy együtt tölthettünk egy kis időt Orbán Viktorral, Magyarország miniszterelnökével”

írta az egyik első internetes mém. Norris már a videóban is hangsúlyozta, hogy régóta várta ezt a találkozást és egy csomót olvasott már Orbánról, úgyhogy nem csoda a meghatódottsága. 

Chuck Norris bevallottan óriási rajongója az amerikai elnök Donald Trumpnak is, tehát adja magát a jó viszony, amiről amúgy a Washington Post is írt egy kicsit

Ha azt hiszed, Orbán barátsága egy kiöregedett akciósztárral egyedi, tévedsz: Vlagyimir Putyin ebben is megelőzte Orbánt, ő konkrétan állampolgárságot is adott 2016-ban rajongójának, Steven Seagalnak.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek