MSZP-politikussal süttettünk rétest a tüntető egyetemistáknak

2018.11.27. 18:00

Igazmondáson kaptunk egy politikust! Bangóné Borbély Ildikó saját rétessel támadta meg a CEU-párti tüntetőket a parlament előtt. Videó!

Jelenleg is a parlament előtt sátraznak a CEU elzavarása ellen és az oktatás szabadságáért tüntető egyetemisták, a kedvükért pedig kampányoltunk kicsit a bent ülésező politikusoknál, hogy vigyenek nekik teát. A leglelkesebb az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó volt, aki nem csak beígért pár rétest hétfőn, hanem kedden meg is jelent a rétesekkel és a kávékkal. Természetesen megörökítettük az Ígéretét Betartó Politikust, aki bár pártjának nem szerzett új szavazókat, emberként már meg is szerettette magát az éhes CEU-sokkal. 

Az őrült akció kulisszatitkaiba is betekintést adunk: Bangóné Borbély Ildikó rétese nem csak meleg volt, de még finom is, és már egyáltalán nem érezni rajta az MSZP előző gasztronómiai pionírja, Gyurcsány Ferenc hatását. 

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója
Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek