Vajon miért nem volt kormányinfó, mikor Gulyás bejelentette, hogy lesz?

Szerző: Hutter Marianna
2018.11.22. 14:19

Sajnálatos, hogy mégsem hirdettek mára kormányinfót, mikor akadna még egy-két tisztáznivaló apróság a korrupció miatt elítélt, Magyarországra szökött macedón exminiszterelnök, Nikola Gruevszki ügyével kapcsolatban.

Vajon miért nem volt kormányinfó, mikor Gulyás bejelentette, hogy lesz?

Jövő hét szerdán is lesz kormányülés, ennek megfelelően jövő csütörtökön is lesz kormányinfó – ezt állította múlt héten Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Ehhez képest a műfaj rajongói csalódottan konstatálhatták: nem hirdetett mára kormányinfót a kormány a szokásos csütörtök délelőtti időpontra.

Az Azonnali kereste a Kormányszóvivői Irodát, hogy megtudjuk, esetleg csütörtök délután, netán pénteken lesz-e kormányinfó, és hogy miért maradt el, mikor Gulyás múlt héten megígérte, hogy lesz, de választ cikkünk megjelenéséig nem kaptunk.

Már csak azért is sajnálatos, hogy elmaradt a kormányinfó, mert nyilvánvalóan akadna még egy-két tisztáznivaló apróság a korrupció miatt elítélt, Magyarországra szökött macedón exminiszterelnök, Nikola Gruevszki ügyével kapcsolatban.

Szerintetek miért maradt el a kormányinfó? Szavazzatok!

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek