Mégsem lehet már e-mailekkel bombázni a parlament fideszes némáját

Szerző: Hutter Marianna
2018.11.16. 08:00

Sokáig még csak e-mailt se lehetett írni a parlamenti fel nem szólalásairól elhíresült fideszes Bíró Márknak. Miután ezt megírtuk, mégis csak feltöltöttek egyet neki, de ez csütörtökre eltűnt a politikus oldaláról. Szerencse, hogy az internet nem felejt!

Mégsem lehet már e-mailekkel bombázni a parlament fideszes némáját

Eltávolították a parlament némájaként elhíresült fideszes Bíró Márk címét a parlament oldaláról – vette észre az Azonnali. Az ügy kezd egészen szürreális lenni, hiszen mint megírtuk:

+ A legtöbb fideszes parlamenti képviselőhöz van elektronikus levelezőcím feltüntetve azok parlamenti oldalán, ám Bírónál ilyesmit nem lehetett találni. Egyébként Bíró parlamenti oldaláról az sem egyértelmű, hogy a politikus mivel tölti közpénzen fizetett munkaidejét, legalábbis felszólalásokkal, indítványokkal, kérdésekkel egészen biztosan nem bombázza a parlamentet, és a honvédelmi és rendvédelmi bizottságot sem látogatja túl intenzíven.

+ Cikkünk megjelenése után két héttel valahogy mégiscsak megjelent egy e-mail cím Bíró Márkhoz, erről be is számoltunk hétfőn.

+ Ám akinek ma támadt volna kedve levelezni a képviselővel, csalódottan konstatálhatta: alig néhány nap után eltűnt Bíró Márk e-mail címe csütörtök estére, holott korábban ez iskolai végzettsége és nyelvismerete között volt feltüntetve.

Itt már nincs e-mail cím:


+ A képviselő természetesen még mindig több mint havi bruttó egymillió forintos fizetést vihet haza.

Nagy baj nincs, hiszen mint tudjuk, az internet nem felejt, vagyis a Bíró Márk e-mail címét tartalmazó parlamenti oldal tárolt változata továbbra is megtekinthető itt, ezért aki érdeklődne, mivel tölti munkaidejét a képviselő úr, ezen azért tud próbálkozni. 

Az Azonnali szerette volna megtudni, hogy mi történt Bíró Márk e-mail címével, ezért csütörtök este megkérdeztük a Fidesz-frakció sajtóosztályát. Amint befut a válaszuk, közöljük.

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek