Ez lehetne az X-akták vicces romániai kiadása

Szerző: Kulcsár Árpád
2018.11.15. 14:08

Megmutatjuk a hét videóját, amit valahol Romániában vett fel egy térfigyelő kamera.

Ez lehetne az X-akták vicces romániai kiadása
Most már napok óta izgatja nem csak a romániai, hanem sok európai internetező fantáziáját is, ami a közösségi médiában csak úgy terjedt el, mint az X-akták romániai része.

Egy – valahol Romániában levő – térfigyelő kamera ugyanis valami nagyon, de nagyon furcsát rögzített, mutatjuk is:

Azt sem lehet tudni, hol történik, hogy megérkezik egy autó által vontatott szekér, a fogatos lepottyan, és az út közepén furcsán álldogáló férfival is valami természetfölötti történik. Annyi bizonyos, hogy egy román felhasználó töltötte fel Redditre a videót.

A legtöbb román kommentelő azt tippeli, hogy a moldvai Vaslui megyében eshetett meg a dolog, persze ez pusztán előítéletes feltételezés, a vasluiakkal országszerte azzal csúfolódnak, hogy a megye teljes férfi lakossága alkoholista. Az viszont tény, hogy Vasluiban szoktak furcsaságok történni, nemrég például egy, a felesége által halottnak nyilváníttatott férfi veszített pert, amikor újra élőnek szerette volna nyilváníttatni magát.

Sok mém is van a megyével kapcsolatban:

Optimus Prime, miután egy hetet Vasluiban töltött

(azaz Optimus Prime, miután eltöltött egy hetet Vasluiban)

Poken Go Vasluiban

(Pokemon Go Vasluiban).

Az igazság azonban, hogy 2014-es adatok szerint Vaslui az ország legszegényebb megyéje, a szegénységből fakadó komikum pedig, ha ennyire kipécéző, nem túl vagány. 

De tényleg bárhol lehet Romániában a videó helyszíne, még akár Székelyföldön is. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy mi a csuda történhet.

Nektek van tippetek?   

Kulcsár Árpád
Kulcsár Árpád az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek