+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Kulcsár Árpád
2018. november 15. csütörtök, 14:08
Megmutatjuk a hét videóját, amit valahol Romániában vett fel egy térfigyelő kamera.
Most már napok óta izgatja nem csak a romániai, hanem sok európai internetező fantáziáját is, ami a közösségi médiában csak úgy terjedt el, mint az X-akták romániai része.

 

Egy – valahol Romániában levő – térfigyelő kamera ugyanis valami nagyon, de nagyon furcsát rögzített, mutatjuk is:

 

 

Azt sem lehet tudni, hol történik, hogy megérkezik egy autó által vontatott szekér, a fogatos lepottyan, és az út közepén furcsán álldogáló férfival is valami természetfölötti történik. Annyi bizonyos, hogy egy román felhasználó töltötte fel Redditre a videót.

 

A legtöbb román kommentelő azt tippeli, hogy a moldvai Vaslui megyében eshetett meg a dolog, persze ez pusztán előítéletes feltételezés, a vasluiakkal országszerte azzal csúfolódnak, hogy a megye teljes férfi lakossága alkoholista. Az viszont tény, hogy Vasluiban szoktak furcsaságok történni, nemrég például egy, a felesége által halottnak nyilváníttatott férfi veszített pert, amikor újra élőnek szerette volna nyilváníttatni magát.

 

Sok mém is van a megyével kapcsolatban:

 

Optimus Prime, miután egy hetet Vasluiban töltött

(azaz Optimus Prime, miután eltöltött egy hetet Vasluiban)

 

Poken Go Vasluiban

(Pokemon Go Vasluiban).

 

Az igazság azonban, hogy 2014-es adatok szerint Vaslui az ország legszegényebb megyéje, a szegénységből fakadó komikum pedig, ha ennyire kipécéző, nem túl vagány. 

 

De tényleg bárhol lehet Romániában a videó helyszíne, még akár Székelyföldön is. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy mi a csuda történhet.

 

Nektek van tippetek?   

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Újabb óriási tüntetésen követelték Prágában az összeférhetetlenséggel vádolt miniszterelnök lemondását.

Az Azonnali megkérdezte a leköszönő elnök Nagy Károlytól, mit szól az eredményhez, és nem csalódott-e miatta.

Minden rettegés ellenére elképesztően jó stadion lett Magyarország új nemzeti stadionja, úgyhogy most már tényleg itt lenne az ideje focizni is. Riport a Puskás-avatóról!

De vajon médiahekk az egész, vagy tényleg visszatér a Savoyai-ház Olaszországba?

Mindezt azután, hogy kedden sikerült megbuktatni az előző, EU-barát kormányt.

Most hétvégén ünnepli a protestmozgalom az egyéves születésnapját. A mostani hétvégére nagy tüntetésekkel készülnek, a társadalom többsége is mellettük áll.

Lesz-e egyáltalán idő egy győri előválasztásra, és van-e ehhez elég jelölt? A DK-n kívüli ellenzék civilekben gondolkozik.

A hét kérdése

„Támogasson téged a Momentum!” – hangozhatna a mondat azoktól, akiken megpróbáltak segíteni Fekete-Győrék az elmúlt napokban.

Azért ide elnéznénk

Jobbnál jobb európai filmeket vetítenek november 13-15. között, ráadásul még jegyet is lehet nyerni!

És mindegyiktől lehet kóstolni! Ráadásul Budapesten! És még finomak is a borok. Nov. 23.

Eljött a te időd! Ugyanis a szocialista párt szervezésében megnézhető Az ifjú Karl Marx című film november 14-én.

Fantasztikusirodalmi találkozó november 30-án!

Jávor Benedekkel, Stumpf Andrással és Bajomi-Lázár Péterrel december 12-ig.

Ezt is szerettétek

Miért nézik le egymást az értelmiségiek és a melósok? Három pályakezdő: egy büszke gázszerelő, egy egyetemista és egy self made man mondja el.

Romániának is valamiről illene szólnia. Most arról szól, hogy nagy, és még nagyobb akar lenni. Így nehéz lesz bármiféle autonómia, mert az nem mennyiségi, hanem inkább minőségi cél. Véleménycikk!

Az EU leendő éléskamrája lehetne a zöldségek tömegét termelő Észak-Macedónia, aminek az új nevét a lakói nagy része rühelli, de elviselik az olyannyira vágyott EU-tagság áraként. De lesz-e ebből valami?

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás