+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám & Pintér Bence
2018. november 14. szerda, 18:04
Mi történik akkor, ha valami fontosról kell beszélniük a celebritásoknak? Az Azonnali elment az RTL Klub sajtótájékoztatóra, és kipróbálta! Vajon ki állt ki a hajléktalanság betiltása ellen, és kit zavar a túlzott húsevés? Videó!

Magyarországon a celeb általában celebkedik, ami körülírható pár Storyban megjelent nyaralós fotóval és egy-két botrányos szakítással a Blikkben. Arról viszont viszonylag kevésszer beszélnek, hogy milyen, úgynevezett Fontos Probléma érdekli őket.

 

Most jól felkavartuk az állóvizet, és elmentünk az X-Faktor sajtótájékoztatójára, hogy megkérdezzük az országban épp legtöbb emberhez eljutó embereket, mik azok a problémák, amik őket is zavarják.

 

A helyzet néha meglepő, néha nem annyira: videónkból kiderül, hogy a környezetvédő Puskás Peti például az internetes zaklatást és úgy általában a kommunikációt tartja a legnagyobb tragédiának, viszont másokat annyira meg tudott mozgatni a környezetvédelem fontosságával, hogy Szabó Zsófi és ByeAlex menni is akarnak vele szemetet szedni.

 

Gáspár Lacinak a gyerekek a fontosak,

 

viszont a legnagyobbat Radics Gigi dobta: az elmúlt hét történéseire reflektálva kiállt a hajléktalanok vegzálása ellen, majd a roma származású énekesnő a rasszizmust is felsorolta, mint általános problémát.

 

És ki az, akit zavar a túlzott húsevés meg a pálmaolaj? Ez is kiderül a videóból:

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Egy hétig nem működött az Európai Unió által finanszírozott navigációs rendszer.

Ugyan Koczka Tibor az elmúlt öt évben Szombathely kormánypárti alpolgármestere volt, arról se szóltak neki, hogy nem kívánják őt újraindítani.

A zágrábi belügy megtiltotta a baloldali vezetésű városnak, hogy a magyar időkből származó trikolórját használja. A horvát Közigazgatási Bíróság azonban most kimondta: ez jogellenes.

A leköszönő fideszes Páva Zsolttal egy pécsi döneres előtt futottunk össze. Akár ellenzéki utódjának is adna tanácsot.

Egyszer csak megjelent 83 konténernyi műanyag hulladék egy kambodzsai kikötőben. Az ország finoman szólva sem boldog, nyomozást indítanak.

A hét kérdése

Föld alá vinnék a HÉV-et, de már idéntől 5-ös metrónak hívnák. Ilyen alapon bármi lehetne a hatos metró: mi legyen az?

Azért ide elnéznénk

Fesztivál, szabadegyetem, tábor a Felvidéken július 15-21. között.

A Művészetek Völgye legizgalmasabb borai július 19-28. között, esténként.

Az új-zélandi fiatalokból álló Alien Weaponry július 24-én a Dürerben meg is mutatja, hogy mennyire. Vendég: Cryptodira.

Hogyan érintette a Strache által felvásárolni akart Kronen Zeitungot az Ibiza-gate? Erről lesz szó. Bécs, július 25.

Tanúság? Cinkosság? Kortárs művészek fejtik meg a pannonhalmi főapátság galériájában. Egész nyáron!

Ezt is szerettétek

Hogyan sikerülhetett véget vetni csúcsoligarcha hatalmának, és mi vár most Európa legszegényebb országára? Mizsei Kálmán leírta!

Különböző nemzetiségű és párthovatartozású EP-képviselők mondták el az Azonnalinak, hogyan érintette őket a csúcsjelölti rendszer meghekkelése. Videó!

Akihez több botrány fűződik, mint önálló gondolat. A hétgyerekes családanya az egyik legsikertelenebb politikus: igaz, ahányszor megbukott, azt mindig felfelé tette.

Van mit ünnepelni az előválasztás után. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás