Kedvezményezettek Fehérváron: nyugdíjas, hölgy, diák

Szerző: Fekő Ádám
2018.11.12. 19:30

Olyan trükkel próbálkoznak Székesfehérváron, amivel szórakozóhelyeknek már rég nem szabad.

Kedvezményezettek Fehérváron: nyugdíjas, hölgy, diák

Az nem csak itthon, de nemzetközlileg is tény, hogy több férfi jár focimeccsre, mint nő, bár Európában valószínűleg csak kevés helyen tolódtak el annyira az arányok, mint nálunk. Ezen próbál a maga módszereivel segíteni az épp MOL Vidi FC néven futó Videoton, aminek jövő héten adják át a stadionját egy szerda esti, Újpest elleni szuperrangadóval, ennek megfelelően elkezdődött a jegyárusítás. Ahogy látjuk, teljes árú jegyeket csak a már nem diák és nem nyugdíjas felnőtteknek kell venni, ugyanis 

a hölgyek is az olcsóbb belépőket kapják!

Tehát ha nők vagyunk, stabilan 500 forinttal kevesebbet kell fizetni a zsugáért. Hát hol van ilyenkor a 2013-ban lavinát indított Teczár Szilárd és az Egyenlő Bánásmód Hatóság, kérem?! 

A Videoton legdrágább jegyei 4500 (hölgyeknek 4000) forintba kerülnek majd, de az összesen négy kategóriában van 3300-as, 2800-as és 2500-as ajánlat is.

További érdekesség, hogy továbbra is a mezőny legszegényebb településén kerülnek a legtöbbe az NB I. izgalmai egy mezei néző számára. 

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek