+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2018. november 12. hétfő, 19:30
Olyan trükkel próbálkoznak Székesfehérváron, amivel szórakozóhelyeknek már rég nem szabad.

Az nem csak itthon, de nemzetközlileg is tény, hogy több férfi jár focimeccsre, mint nő, bár Európában valószínűleg csak kevés helyen tolódtak el annyira az arányok, mint nálunk. Ezen próbál a maga módszereivel segíteni az épp MOL Vidi FC néven futó Videoton, aminek jövő héten adják át a stadionját egy szerda esti, Újpest elleni szuperrangadóval, ennek megfelelően elkezdődött a jegyárusítás. Ahogy látjuk, teljes árú jegyeket csak a már nem diák és nem nyugdíjas felnőtteknek kell venni, ugyanis 

 

a hölgyek is az olcsóbb belépőket kapják!

 

Tehát ha nők vagyunk, stabilan 500 forinttal kevesebbet kell fizetni a zsugáért. Hát hol van ilyenkor a 2013-ban lavinát indított Teczár Szilárd és az Egyenlő Bánásmód Hatóság, kérem?! 

 

A Videoton legdrágább jegyei 4500 (hölgyeknek 4000) forintba kerülnek majd, de az összesen négy kategóriában van 3300-as, 2800-as és 2500-as ajánlat is.

 

További érdekesség, hogy továbbra is a mezőny legszegényebb településén kerülnek a legtöbbe az NB I. izgalmai egy mezei néző számára. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A vörösterror és a fehérterror során a hazai zsidóság egyenlően szenvedett, azonban a fehérterror hivatalos emlékezetkultúrájából mint áldozatok valamiért kimaradtak.

Von der Leyen két alelnöke és a kohéziós biztos azután határozták erre magukat, hogy találkoztak a koronavírus-pozitív portugál pénzügyminiszterrel.

Egy bukaresti napilap szerint az RMDSZ a törékeny parlamenti többségért cserébe székelyföldi autonómiát kér, a PNL szerint ez ott már most is megvan.

A helyiek szerint a kormány az 1200 főre rugó teniszezőket és a stábjukat választotta a saját állampolgárai helyett.

Nem csak elbukta a CDU elnökségéért folyó versenyt szombaton, de még a miniszteri terveire is nemet mondtak.

Sok vendéglátós nyitott ki péntek este Olaszországban, tiltakozva a római kormány lockdown-politikája ellen. Helyszíni riport fotókkal Firenzéből!

2020 nyarán még alig volt olyan EU-tagállam, amely rendelni akart volna azon oltásokból, amelyekkel december 27-e óta lényegében EU-szerte oltanak.

A hét kérdése

Még ugyan nem látni, mikor lesz vége a lockdownnak, de álmodozni azért lehet. A hét kérdésében pont ezt kell tenni!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Mennyire estek be az árak a fővárosban és vidéken? Érdemes várni a lakásvásárlással vagy eladással? Ingatlanpiaci szakértőkkel beszélgettünk a Helyzetben! Podcast.

A kormányra kerülő RMDSZ akár három minisztériumot is kaphat Romániában. A választáson meglepően jól szereplő szélsőjobboldal azonban a koalícióban is okozhat zavart.

A magyar kormánypárt egyre szorultabb helyzetben van a Néppártban, a vétó hatásait pedig elszámította Orbán Viktor. Helyzet Stefano Bottonival és Hegedűs Dániellel!

Leginkább úgy, hogy nem veszel semmit. A karácsonyi vásárlási láz beindulása előtt környezetvédelmi szakemberekkel jártunk utána, hogy lehetünk zöldebbek.

Milyen volt a jugoszláv néphadsereg katonájaként megélni a boszniai háború kitörését; miért éppen úgy születetett meg a béke, ahogy?

A Helyzet vendége Eric Weaver, a Debreceni Egyetem docense, akivel megbeszéltük, mit hozhat Magyarországnak, ha Joe Biden az USA elnöke.

Ahogy nő a koronavírus-fertőzöttek száma, úgy gyűjtenek egyre többen közvetlen tapasztalatot a járványügyi intézkedésekről. Ez alól az Azonnali szerkesztősége sem volt kivétel. Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás