+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2018. november 12. hétfő, 19:30
Olyan trükkel próbálkoznak Székesfehérváron, amivel szórakozóhelyeknek már rég nem szabad.

Az nem csak itthon, de nemzetközlileg is tény, hogy több férfi jár focimeccsre, mint nő, bár Európában valószínűleg csak kevés helyen tolódtak el annyira az arányok, mint nálunk. Ezen próbál a maga módszereivel segíteni az épp MOL Vidi FC néven futó Videoton, aminek jövő héten adják át a stadionját egy szerda esti, Újpest elleni szuperrangadóval, ennek megfelelően elkezdődött a jegyárusítás. Ahogy látjuk, teljes árú jegyeket csak a már nem diák és nem nyugdíjas felnőtteknek kell venni, ugyanis 

 

a hölgyek is az olcsóbb belépőket kapják!

 

Tehát ha nők vagyunk, stabilan 500 forinttal kevesebbet kell fizetni a zsugáért. Hát hol van ilyenkor a 2013-ban lavinát indított Teczár Szilárd és az Egyenlő Bánásmód Hatóság, kérem?! 

 

A Videoton legdrágább jegyei 4500 (hölgyeknek 4000) forintba kerülnek majd, de az összesen négy kategóriában van 3300-as, 2800-as és 2500-as ajánlat is.

 

További érdekesség, hogy továbbra is a mezőny legszegényebb településén kerülnek a legtöbbe az NB I. izgalmai egy mezei néző számára. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Mi volt Gyurcsány legjobb húzása? Melyik elszakított nemzetrész fáj neki legjobban? Vágó István négy válaszból dönthet, és van, hogy a
közönség segítségét kéri! Videó!

Fókuszban: Orbán Viktor huszonkettedik évértékelője.

Egészen meglepő helyen tűnt fel a zalai termálváros: Európa legjobb helyeit listázva szavazták fel a tizenkettedik helyre a titokzatosan működő European Best Destinationsön.

A választók megbüntették az AfD-t és a velük Türingiában összefogó pártokat. A Hanza-városban a baloldali pártok majdnem a szavazatok kétharmadát hozták el.

A várakozásoknak megfelelően alakultak a nevadai kaukuszok eredményei, Bernie Sanders már az elnyert delegáltak tekintetében is az élen.

Olyan embert választottak a jobbikosok pártalapítványuk kuratóriumának élére,
akinek a neve máltai offshore iratokban merült fel.

A legnagyobb példányszámú szlovák napilap, a SME felvidéki magyar főszerkesztője, Beata Balogová egy héttel a szlovákiai választások előtt a Helyzetben!

A hét kérdése

Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Azért ide elnéznénk

Piac-e a világpiac? Magántulajdon-e a cégbirodalom? Fennmaradhat-e a demokrácia és a jogállam piacgazdaság nélkül? Létezik-e „harmadik út"? Február 21.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

A francia új hullám mestere napjainkban is töretlenül alkot. Február 23-án a Film/Szocializmus című munkáját megtekinthetitek a Patyolatban.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás